اخبار و رویدادها: کسب رتبه «الف» برای مجله مکانیک سازه ها و شاره ها

کسب رتبه «الف» برای مجله مکانیک سازه ها و شاره ها
دوشنبه ۷ مهر ۱۳۹۹- ۰۶:۳۹:۵۲

کسب رتبه «الف» برای مجله مکانیک سازه ها و شاره ها

مجله علمی و پژوهشی "مکانیک سازه ها و شاره ها" در رتبه بندی سالانه مجلات علمی و پژوهشی دانشگاه ها موفق به کسب رتبه «الف» شد.

طبق ارزیابی سالانه دفتر سیاست گذاری و برنامه ریزی امور پژوهشی وزارت علوم تحقیقات و فناوری، رتبه سالانه مجلات علمی و پژوهشی دانشگاه ها، انجمن های علمی و مراکز پژوهشی در سال 98 تعیین گردید. بر مبنای این رتبه بندی، مجله علمی و پژوهشی "مکانیک سازه ها و شاره ها" از دانشکده مهندسی مکانیک موفق به کسب رتبه «الف» شد. شایان ذكر است كه این مجله تا تاریخ ارزیابی شهریورماه سال جاری، تنها نشریه فارسی كشور در حوزه مهندسی مكانیك بوده است كه با پشت سرگذاشتن نشریات با سابقه دیگر كشور موفق به اخذ این درجه گردید. نشریه فوق به سردبیری دكتر "محمود شریعتی" و مدیر مسئولی دكتر "محمود نوروزی" در دهمین سال فعالیت خود قرار دارد و از ابتدای فعالیت به صورت منظم، به شكل فصل نامه و با همكاری 15 عضو هیات تحریریه و 9 دبیرتخصصی منتشر می شود.

ضمن تشکر از مدیر مسئول پرتلاش، سردبیر زحمت­کش و کلیه دبیران تخصصی مجله، این موفقیت را به همکاران دانشکده مهندسی مکانیک و دانشگاه شاهرود تبریک عرض می­ نماییم.