اخبار و رویدادها: کسب تاییدیه مجله انرژی دانشگاه از کمیسیون نشریات علمی کشور

کسب تاییدیه مجله انرژی دانشگاه از کمیسیون نشریات علمی کشور
شنبه ۵ مهر ۱۳۹۹- ۰۹:۰۴:۴۷

کسب تاییدیه مجله انرژی دانشگاه از کمیسیون نشریات علمی کشور

نشریه انرژی دانشگاه صنعتی شاهرود موفق به کسب تاییدیه و اعتبار از کمیسیون نشریات علمی کشور شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، نشریه پژوهش و کاربرد انرژی های تجدیدپذیر که به زبان انگلیسی Renewable Energy Research and Application (RERA) با همكاري مشترك این دانشگاه و انجمن علمي انرژي بادي ايران منتشر می شود؛ در جلسه اخیر کمیسیون نشریات علمی موفق به کسب تاییدیه ورود به فرایند ارزیابی و رتبه بندی شد. این مجله به مدیر مسئولی محمدحسین احمدی عضو هیات علمی دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه صنعتی شاهرود و سردبیری هاشم اورعی استاد دانشگاه صنعتی شریف بعد از چاپ 2 شماره و انتشار مقالات از نویسندگان داخلی و بین المللی توانست اعتبار لازم را کسب نماید.

گفتنی است، این نشریه دارای هیات تحریریه بین المللی است و 50 درصد مقالات چاپ شده آن توسط نویسندگان خارجی می باشد و از اهداف اصلی آن نشر آخرین یافته های علمی در خصوص انرژی های نو و کسب نمایه های معتبر بین المللی است.

photo_۲۰۲۰-۰۹-۲۳_۰۸-۲۱-۰۴