اخبار و رویدادها: دفاع از رساله دکتری در دانشکده کشاورزی

دفاع از رساله دکتری در دانشکده کشاورزی
چهارشنبه ۲ مهر ۱۳۹۹- ۰۵:۲۶:۴۹

دفاع از رساله دکتری در دانشکده کشاورزی

خانم مهرنوش رافعی دانشجوی دکتری رشته زراعت از رساله خود دفاع نمود.

به نام خدا

خانم مهرنوش رافعی دانشجوي دكتري در رشته زراعت، گرايش فيزيولوژي گياهان زراعي، روز شنبه مورخ 1399/06/29در محل آمفي تئاتر پرديس كشاورزي از رساله خويش با عنوان  "تاثیر هورمون براسینواستروئید بر صفات ژنتیکی و فیزیولوژیکی برخی ژنوتیپ های گندم تحت تنش کم آبی"  دفاع نمود.

هدف از انجام این تحقیق بررسی تأثیر محلول پاشی هورمون براسینواستروئید بر صفات مورفولوژیک، فیزیولوژیک، بیوشیمیایی، آنزیم‌های آنتی اکسیدانی، رنگیزه های فتوسنتزی، عملکرد و اجزای عملکرد دانه برخی ژنوتیپ‌های گندم تحت شرایط تنش کم آبی آخر فصل بود. همچنین استخراج دو ژن مرتبط با سیگنالینگ هورمون براسینواستروئید در گندم (BES, BRI) مورد بررسی قرار گرفت.

استاد راهنما، دكتر محمدرضا عامریان، دکتر بهزاد سرخی لله لو (رئیس بخش ژنتیک و ذخایر توارثی مؤسسه تحقیقات نهال و بذر سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی، حضور به صورت مجازی و با سیستم اسکای روم)

اساتید مشاور، دكتر مصطفی حیدری و دکتر حمیدرضا اصغری

داوران داخلي، دکتر احمد غلامی و دكتر مهدی برادران فیروزآبادی

داور مدعو از دانشگاه ساری، دكتر همت اله پیردشتی

نماينده تحصيلات تكميلي، دكتر حسن مکاریان

نتيجه اين رساله، 2 مقاله علمي پژوهشي و - مقاله کنفرانسی بود.

براي ایشان آرزوي توفيق روز افزون را داريم.