اخبار و رویدادها: دفاع از رساله دکتری در دانشکده کشاورزی

دفاع از رساله دکتری در دانشکده کشاورزی
دوشنبه ۳۱ شهریور ۱۳۹۹- ۰۷:۵۷:۴۰

دفاع از رساله دکتری در دانشکده کشاورزی

خانم زهرا نوری دانشجوی دکتری رشته زراعت از رساله خود دفاع نمود.

به نام خدا

خانم زهرا نوری دانشجوي دكتري در رشته زراعت، گرايش اکولوژی گياهان زراعي، روز شنبه مورخ 29/6/1399 در محل آمفي تئاتر پرديس كشاورزي از رساله خويش با عنوان  "شناسایی و ارزیابی کارآیی برخی قارچ‌­های اندوفیت و محلول‌پاشی برگی نانوذرات آهن بر گیاه­‌پالایی خرفه (.Portulaca oleracea L) در مقادیر مختلف کادمیوم"  دفاع نمود.

در این پژوهش، از بین 13 جدایه‌­ی قارچی مورد بررسی جدایه‌­های C. subaffine (SF3) و T. atroviride (SN1) به‌عنوان قارچ‌­های اندوفیت و همزیست ریشه معرفی می‌‌شوند که قادرند در حضور عنصر سنگین کادمیوم میزان تحمل و گیاه‌‌پالایی گیاه خرفه را افزایش دهند. همچنین نانوذرات آهن به عنوان تیمار بهبود دهنده در شرایط سمیت کادمیوم تأثیر مثبتی بر رشد گیاه خرفه داشت.

اساتید راهنما، دكتر حسن مکاریان و دکتر همت اله پیردشتی (دانشگاه علوم و منابع طبیعی ساری، حضور به صورت مجازی با سیستم اسکای روم)

اساتید مشاور، دكتر محمدرضا عامریان، دکتر مهدی برادران فیروزآبادی و دکتر محمدعلی تاجیک قنبری (دانشگاه علوم و منابع طبیعی ساری، حضور به صورت مجازی با سیستم اسکای روم)

داوران داخلي، دکتر حمیدرضا اصغری و دكتر منوچهر قلی پور

داور مدعو از دانشگاه گنبد ، دكتر عباس بیابانی (حضور به صورت مجازی با سیستم اسکای روم)

نماينده تحصيلات تكميلي، دكتر احمد غلامی

نتيجه اين رساله، 2 مقاله علمي پژوهشي و 5 مقاله کنفرانسی بود.

براي ایشان آرزوي توفيق روز افزون را داريم..