اخبار و رویدادها: دفاع از رساله دکتری در دانشکده کشاورزی

دفاع از رساله دکتری در دانشکده کشاورزی
دوشنبه ۳۱ شهریور ۱۳۹۹- ۰۶:۰۵:۴۹

دفاع از رساله دکتری در دانشکده کشاورزی

آقای علی‌رضا شفقی دانشجوی دکتری رشته زراعت از رساله خود دفاع نمود.

به نام خدا

آقای علیرضا شفقی دانشجوي دكتري در رشته زراعت، گرايش اگرواکولوژی، روز چهارشنبه مورخ 1399/06/26 در محل آمفي تئاتر پرديس كشاورزي از رساله خويش با عنوان  "تأثیر منابع کود نیتروژن بر عملکرد کمی و کیفی علوفه در کشت مخلوط افزایشی ذرت و شنبلیله"  دفاع نمود.

به ­منظور بررسی انواع منابع کودی نیتروژن و الگوی کشت مخلوط افزایشی ذرت و شنبلیله بر عملکرد کمی و کیفی علوفه تولیدی، آزمایشی در سال زراعی 96-1395 در دو مکان (شهرستان بیرجند و شهرستان قائن) در استان خراسان جنوبی به اجرا درآمد. آزمایش به صورت اسپلیت پلات (منابع کودی نیتروژن به­ عنوان تيمار اصلی و الگوهای مختلف کشت به­ عنوان تيمارر فرعی) در قالب طرح بلوک­‌های کامل تصادفی در چهار تکرار انجام شد. با توجه به نتایج حاصله از انجام پروژه و به لحاظ داشتن کمیت مناسبي از ذرت و کیفیت خوب علوفه توليدي، استفاده از الگوی كشت ذرت+ 75 درصد شنبليله و الگوی کشت ذرت+ 100 درصد شنبليله با کاربرد کود تلفیقی در مناطق مورد آزمايش بجاي كشت خالص ذرت قابل توصيه مي­‌باشد. بدين ترتيب علاوه بر افزایش درآمد زارعین منطقه، می­‌توان گام مثبتی در جهت تعدیل  مصرف کود شیمیایی و نیل به اهداف کشاورزی پایدار برداشت.

استاد راهنما، دكتر حمید عباسدخت

استاد مشاور، دكتر منوچهر قلی­ پور

داوران داخلي، دكتر مهدی برادران فیروزآبادی و دكتر حسن مکاریان

داور مدعو از دانشگاه گلستان دكتر جاوید قرخلو (حضور به صورت مجازی با سیستم اسکای روم)

نماينده تحصيلات تكميلي، دكتر حمیدرضا اصغری

نتيجه اين رساله، 3مقاله علمي پژوهشي و 2مقاله کنفرانسی بود.

براي ایشان آرزوي توفيق روز افزون را داريم.