اخبار و رویدادها: تولید محتوای مجازی سلسله جلسات "از عاشورا تا ظهور" در دانشگاه صنعتی شاهرود

تولید محتوای مجازی سلسله جلسات "از عاشورا تا ظهور" در دانشگاه صنعتی شاهرود
یکشنبه ۲۳ شهریور ۱۳۹۹- ۰۸:۲۵:۴۷

تولید محتوای مجازی سلسله جلسات "از عاشورا تا ظهور" در دانشگاه صنعتی شاهرود

تولید محتوای مجازی سلسله جلسات "از عاشورا تا ظهور" توسط کانون مهدویت دانشگاه صنعتی شاهرود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، کانون مهدویت این دانشگاه با هدف توسعه و بسط فرهنگ عاشورایی و تبیین پارامترهای آن در آخرالزمان و در راستای شناخت هر چه بیشتر مسائل مربوط به عاشورا و آخرالزمان، اقدام به تولید برنامه ای با عنوان "از عاشورا تا ظهور" نموده است.

گفتنی است این برنامه که در قسمت های 30 دقیقه ای در تالار اقاقیای این دانشگاه و طی یک گفتگوی صمیمانه با حضور حجت الاسلام والمسلمین آل بویه، پژوهشگر و از اساتید برجسته بنیاد مهدویت از قم، تولید و اکنون مراحل تدوین را می گذراند.

همچنین این کانون از ترم گذشته اقدام به برگزاری برنامه هایی با محوریت مهدویت در فضاهای مجازی به صورت برگزاری مسابقات کتابخوانی هدفمند و کارگاه های آنلاین نموده است.

لازم به ذکر است، از  28 شهریورماه 1399 تا اربعین حسینی از طریق فضای مجازی کانون به نشانی @Mahdaviat_SUT پخش گردد.

کلمات کلیدی: #فرهنگی