اخبار و رویدادها: رئیس دانشگاه صنعتی شاهرود با صدور پیامی روز خبرنگار را تبریک گفت.

رئیس دانشگاه صنعتی شاهرود با صدور پیامی روز خبرنگار را تبریک گفت.
جمعه ۱۷ مرداد ۱۳۹۹- ۰۷:۳۳:۱۴

رئیس دانشگاه صنعتی شاهرود با صدور پیامی روز خبرنگار را تبریک گفت.

دکتر محمد مهدی فاتح رئیس دانشگاه صنعتی شاهرود به مناسبت فرارسیدن 17 مرداد، روز خبرنگار را به اصحاب رسانه، مطبوعات و خبرنگاران تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، دکتر محمد مهدی فاتح رئیس این دانشگاه طی پیامی به مناسبت فرارسیدن 17 مرداد، روز خبرنگار را به اصحاب رسانه، مطبوعات و خبرنگاران تبریک گفت.

در متن پیام تبریک ایشان آمده است:

ن وَالْقَلَمِ وَ مَا يَسْطُرُونَ

هفدهم مردادماه، سالروز تجلیل از پیام آورانی است که در خلق جهانی آگاه، تلاشی بیاد ماندنی از خود به نمایش گذاشته اند. درود خداوند بر خبرنگارانی که آبروی قلم و دانش را پاس داشته و تمام توان خویش را جز در مسیر حقیقت و عدالت به کار نمی گیرند.

امروزه با توجه به عصر ارتباطات و اطلاع‏‌رسانی، شرایط پرمخاطره دنیا نسبت به گذشته به گونه ای است که برای تبادل افکار و اطلاعات سالم، بی شک نیاز به صلابت قلم و رسالت خبرنگارانی است که با روشنگری و صدق گفتار، اخبار درست را به ذهن پویای مردم اهدا و دنیا را از اخبار کذب و تاریک در امان نگه می دارند.

اینجانب فرا رسیدن روز خبرنگار را به همه فعالان این عرصه و صاحبان قلم و آزادگان عرصه اطلاع‏‌رسانی، تبریک و تهنیت عرض می‌‏کنم و از درگاه خداوند متعال توفیق بیش از پیش عزیزان در تحقق رسالت خطیر خبرنگاری را مسئلت دارم.

محمد مهدی فاتح
                                                                                                                رئیس دانشگاه صنعتی شاهرود