اخبار و رویدادها: دفاع از رساله اولین دانشجوی دکتری گرایش مهندسی محیط زیست مهندسی عمران دانشگاه

دفاع از رساله اولین دانشجوی دکتری گرایش مهندسی محیط زیست مهندسی عمران دانشگاه
چهارشنبه ۱ مرداد ۱۳۹۹- ۰۸:۲۸:۳۰

دفاع از رساله اولین دانشجوی دکتری گرایش مهندسی محیط زیست مهندسی عمران دانشگاه

علی ابراهیمی اولین دانشجوی دکتری گرایش مهندسی محیط زیست مهندسی عمران دانشگاه صنعتی شاهرود از رساله خود با كسب درجه‌ی عالی دفاع نمود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، علی ابراهیمی اولین دانشجوی دکتری مهندسی عمران گرایش مهندسی محیط زیست این دانشگاه در روز چهار­شنبه 25 تیر ماه جاری از رساله‌ی خود تحت عنوان " ساخت و مشخصه‌یابی آئروژل‌های نانو کامپوزیتی سلولزی و کربنی نوین و بررسی عملکرد آن در تصفیه آب " با راهنمایی دکتر بهناز دهرآزما، دانشیار گروه آب و محیط زیست دانشکده‌ی مهندسی عمران این دانشگاه و دکتر مهدی عادلی فرد، استادیار گروه فیزیک دانشکده­ی علوم پایه دانشگاه دامغان دفاع نمود.

این رساله براساس نظر داور خارجی دکتر مجید احتشامی، دانشیار دانشکده مهندسی عمران دانشگاه صنعتی خواجه نصیر طوسی و همچنین دکتر سید فضل اله ساغروانی دانشیار و دکتر رمضان واقعی استادیار گروه آب و محیط زیست دانشگاه صنعتی شاهرود به عنوان داوران داخلی به كسب درجه‌ی عالی نائل شد.

هدف کلی این پژوهش معرفی یک روش خشک‌سازی نوین در فشار محیطی برای ساخت آئروژل سلولزی نوین، بررسی حذف روغن­ها و حلال­های آلی از آب توسط آئروژل سلولزی آب­گریز شده و آئروژل کربنی و همچنین بررسی مکانیزم حذف دو رنگ­زای کاتیونی و آنیونی  محلول در محیط آبی توسط آئروژل نانوکامپوزیتی بوده است.

شایان ذکر است که از این پژوهش چندین مقاله ISI  چاپ و در حال تهیه است.