اخبار و رویدادها: ارسال دستاوردهای کانون های فرهنگی و هنری دانشگاه به هشتمین جشنواره ملی رویش

ارسال دستاوردهای کانون های فرهنگی و هنری دانشگاه به هشتمین جشنواره ملی رویش
چهارشنبه ۱ مرداد ۱۳۹۹- ۰۷:۰۲:۲۶

ارسال دستاوردهای کانون های فرهنگی و هنری دانشگاه به هشتمین جشنواره ملی رویش

آثار برگزیده مرحله جشنواره رویش دانشگاهی دانشگاه صنعتی شاهرود، جهت رقابت در بخش های رقابتی و غیر رقابتی به مرحله ملی این جشنواره ارسال شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، هشتمین جشنواره ملی رویش ویژه دستاوردها و توانمندی های کانون های فرهنگی، هنری، دینی و اجتماعی دانشگاه های سراسری کشور مرداد ماه سال جاری برگزار می شود.

مرحله دانشگاهی این جشنواره در دانشگاه صنعتی شاهرود، در تاریخ های 18 و 19 مهرماه 98 با حضور گرم و پرشور کانون های فرهنگی و هنری برگزار شد و پس از آن 20 مورد از آثار برگزیده این جشنواره شامل دستاوردهای فردی و گروهی کانون های فرهنگی و هنری، بعد از داوری و ارزیابی های انجام شده توسط داوران مجرب در دانشگاه، جهت حضور در بخش های رقابتی و غیر رقابتی مرحله ملی، به دبیرخانه مرکزی جشنواره رویش مستقر در محل اداره فعالیت های اجتماعی اداره کل فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم ارسال شد.

این جشنواره یکی از مهمترین جشنواره های فرهنگی در دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی کشور است که سالانه در دو سطح دانشگاهی و ملی برگزار می شود.

photo_2020-07-22_11-16-10