اخبار و رویدادها: راه یابی دانشجوی دکتری این دانشگاه به مرحله کشوری سی و پنجمین جشنواره سراسری قرآن و عترت

چهارشنبه ۱ مرداد ۱۳۹۹- ۰۶:۵۰:۱۸

ابراهیم عباس زاده سورمی دانشجوی دکتری رشته مهندسی برق دانشگاه صنعتی شاهرود، در بخش معارفی به مرحله کشوری راه یافت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود؛ سی و پنجمین جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشجویان سراسر کشور در بخش درون دانشگاهی با استقبال چشمگیر علاقه مندان به این حوزه برگزار شد. در رشته حفظ موضوعی بخش معارفی، ابراهیم عباس زاده سورمی دانشجوی دکتری رشته مهندسی برق این دانشگاه به مرحله کشوری راه یافت.

امسال نیز قاریان و حافظان دانشگاه صنعتی شاهرود همچون سالهای گذشته در بخش آوایی و معارفی مرحله درون دانشگاهی این جشنواره حضور یافتند.

لازم به ذکر است، راه یافتگان به مرحله کشوری در تاریخ 20 مرداد ماه جاری به میزبانی دانشگاه صنعتی اصفهان به صورت مجازی به رقابت خواهند پرداخت.