اخبار و رویدادها: صعود تیم کوهنوردی دانشگاه صنعتی شاهرود به مناسبت ارتحال امام خمینی (ره)

صعود تیم کوهنوردی دانشگاه صنعتی شاهرود به مناسبت ارتحال امام خمینی (ره)
شنبه ۱۷ خرداد ۱۳۹۹- ۱۲:۵۶:۰۰

صعود تیم کوهنوردی دانشگاه صنعتی شاهرود به مناسبت ارتحال امام خمینی (ره)

تيم كوهنوردی دانشگاه صنعتی شاهرود به مناسبت ارتحال امام خمینی (ره) به قله 3945 متری شاهوار صعود نمود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، تيم كوهنوردي این دانشگاه به مناسبت ارتحال بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران، امام خمینی (ره) روز چهارشنبه ۱۴ خرداد ماه جاری به قله 3945 متری شاهوار صعود نمود.
لازم به ذکر است يوسف محسني راد به عنوان سرپرست تيم کوهنوردی دانشگاه صنعتی شاهرود همراه با علي احمدي فرد، غلامحسين صادقي، اصغر شاهسوار، امير يونسيان، غلامرضا ياقوتی، حسن كاوسی، محمد باطنی، احمدرضا رضايی، شاهين شاكری، محسن بوجاری، محمد بداغی، مهدي ساغری، محمد كبيريان، حسين ميرزايی، منصور رضايی، جواد حسين پور، محمدعلی ميثمی فر و محمدمهدی وفائی نژاد به عنوان اعضاء تيم به این صعود دست یافتند.