اخبار و رویدادها: دکتر رضا اندام به عنوان رئيس دانشكده تربیت بدنی دانشگاه صنعتی شاهرود معرفی شد.

دکتر رضا اندام به عنوان رئيس دانشكده تربیت بدنی دانشگاه صنعتی شاهرود معرفی شد.
یکشنبه ۱۱ خرداد ۱۳۹۹- ۰۷:۴۴:۲۰

دکتر رضا اندام به عنوان رئيس دانشكده تربیت بدنی دانشگاه صنعتی شاهرود معرفی شد.

طی حکمی از سوی رییس دانشگاه صنعتی شاهرود،دکتر رضا اندام به عنوان رئيس دانشكده تربیت بدنی این دانشگاه منصوب شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، با عنایت به بند «10-هـ» ماده «4» آیین نامه جامع مدیریت دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی، پژوهشی و فناوری مصوب جلسه 684 شورای عالی انقلاب فرهنگی و مراتب تعهد، تخصص و تجربیات ارزنده جنابعالی به موجب این ابلاغ با حفظ پست سازمانی به عنوان رئيس دانشكده تربیت بدنی دانشگاه منصوب می شوید تا وظایف و امور محوله را بر اساس آیین نامه جامع مدیریت دانشگاه ها و با هماهنگی معاونین و مدیران محترم ستادی به انجام رسانید.

در قسمتی از این حکم آمده است: امید است با استعانت از خداوند متعال و عنایت به اصول والای انقلاب اسلامی و در سایه صداقت، تلاش، همدلی و همفكری با همكاران محترم آن دانشكده موجبات ارتقای دانشگاه را فراهم نمایید و موفق به تاییدات الهی و منشاء خیر و خدمات شایسته شوید.

همچنین دکتر فاتح ضمن قبول درخواست استعفای دکتر علی یونسیان و تقدیر از زحمات و تلاش های صادقانه ایشان در مدت تصدی ریاست دانشكده تربیت بدنی، گفت: امید است دانشگاه همچون گذشته از خدمات علمی و اجرایی شما بهره مند گردد.