اخبار و رویدادها: پیام رئیس دانشگاه به مناسبت سالروز آزادسازی خرمشهر

پیام رئیس دانشگاه به مناسبت سالروز آزادسازی خرمشهر
شنبه ۳ خرداد ۱۳۹۹- ۰۸:۳۰:۵۱

پیام رئیس دانشگاه به مناسبت سالروز آزادسازی خرمشهر

دکتر فاتح رئیس دانشگاه صنعتی شاهرود طی پیامی سالروز آزادسازی خرمشهر را گرامی داشت.

امام خمینی (ره):  فتح خرمشهر فتح خاك نيست، فتح ارزشهاي اسلامي است.

متن پیام بشرح ذیل است:

سالگرد حماسه‌ عظیم آزادسازی خرمشهر، روز ملی مقاومت، یادآور نقطه عطف سال های دفاع مقدس و روزهای غریبِ اتکای مظلومانه‌ انسان های آسمانی است که گمنامی جهاد در راه خدا و فضیلت های معنوی دفاع از شرف و نوامیس و ارزش های مقدس این خاکِ پاک را بر مادیات دنیوی ترجیح داده و به سرافرازیِ ماندگار، پیوند خوردند.
بی تردید سوم خرداد و سالروز حماسه فتح خرمشهر، فرصت مغتنمی است برای بازبینی و بازشناسی تاریخ بلند مقاومت ملتی که با جهاد خود راه جدیدی را فرا روی بشریت گشودند.
اینجانب سالروز این نصر عظیم الهی را به رهبر فرزانه، خانواده معظم شهدا، جانبازان، آزادگان، رزمندگان، ایثارگران و به ویژه دلاورمردان هشت سال دفاع مقدس تبریک و تهنیت عرض نموده و توفیقات روز افزون خانواده بزرگ دانشگاه صنعتی شاهرود را در مسیر پاسداشت آن در سایه توجهات حضرت ولیعصر(عج) از درگاه خداوند متعال مسئلت می نمایم..

دکتر محمد مهدی فاتح

رئیس دانشگاه صنعتی شاهرود