اخبار و رویدادها: اطلاعیه پژوهشی(3):پنجمين فراخوان پذيرش سرباز امريه ارتباط با جامعه و صنعت وزارت علوم، تحقيقات و فناوری

شنبه ۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۹- ۱۱:۱۸:۲۳

« پنجمين فراخوان پذيرش سرباز امريه ارتباط با جامعه و صنعت وزارت علوم، تحقيقات و فناوري اعلام شد؛

به گزارش كل اداره روابط عمومي وزارت علوم، براساس اين فراخوان تمامي مشمولان وظيفه و دانش آموختگاني كه تمايل به گذراندن دوره سربازي خود در قالب نيروي پژوهش يار امريه را دارند، مي توانند جهت اطلاع از اعلام نياز استان ها، شرايط جذب و مدارك مورد نياز از تاريخ يكم لغايت 18 خرداد ماه 1399 نسبت به ثبت نام در سايت امريه وزارت علوم به نشاني www.amriye.msrt.ir اقدام كنند. گفتني است جذب مشمولان در اين فراخوان جهت اعزام در شهريور ماه سال 99 خواهد بود و نتايج اوليه اين ثبت نام جهت تأييد يا رد درخواست در تاريخ 26 خرداد ماه 1399 اعلام خواهد شد. ضمنا پيرو اين فراخوان، دانشگاه صنعتي شاهرود نيز سهميه جذب سرباز امريه داشته و متقاضيان مي توانند جهت ثبت درخواست خود در اين دانشگاه اقدام نمايند. »