اخبار و رویدادها: اضافه شدن گروه مهندسی ساخت و تولید و مکاترونیک به ساختار دانشکده

اضافه شدن گروه مهندسی ساخت و تولید و مکاترونیک به ساختار دانشکده
چهارشنبه ۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۹- ۱۰:۲۳:۰۳

گروه جديدی به نام گروه "مهندسی ساخت و توليد و مکاترونيک" به ساختار دانشکده افزوده شد.

با پیگیری‌های ریاست دانشکده و موافقت ریاست محترم دانشگاه، گروه آموزشي جديد با عنوان "مهندسی ساخت و تولید و مکاترونیک" فعاليت خود را آغاز کرد. اين گروه شامل 9 عضو هیات علمی است که  در دو رشته "ساخت و تولید" و "مکاترونیک" مشغول فعالیت هستند و جناب آقای "دکتر سيد هادي قادری" مديريت آن را به عهده دارند. در حال حاضر گروه جدید در دو رشته مذکور دانشجوی کارشناسی ارشد جذب و تربیت می کند. با این تغییرات، ساختار دانشکده شامل سه گروه "مهندسی حرارت و سیالات و تبدیل انرژی"، " مهندسی جامدات و طراحی کاربردی" و "مهندسی ساخت و تولید و مکاترونیک" می باشد.