اخبار و رویدادها: بخشی از یادداشت دکتر غلامی وزیر علوم، به مناسبت سالروز شهادت شهید مرتضی مطهری

بخشی از یادداشت دکتر غلامی وزیر علوم، به مناسبت سالروز شهادت شهید مرتضی مطهری
یکشنبه ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۹- ۱۰:۲۸:۲۸

بخشی از یادداشت دکتر غلامی وزیر علوم، به مناسبت سالروز شهادت شهید مرتضی مطهری

بخشی از یادداشت دکتر غلامی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری به مناسبت دوازدهم اردیبهشت ماه، مصادف با سالروز شهادت استاد فرزانه، شهید مرتضی مطهری.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود و به نقل از اداره کل روابط عمومی وزارت علوم، بخشی از یادداشت دکتر غلامی به شرح زیر است:

دوازدهم اردیبهشت ماه که مصادف با سالروز شهادت استاد فرزانه، شهید مرتضی مطهری است را روز معلم و استاد نام نهاده‌اند. این روز ضمن قدر نهادن به ارزش و مقام استاد، فرصتی به دست می‌دهد تا تلاش و سختکوشی جامعه علمی کشور مورد مداقه قرار گیرد و از دستاوردها و کامیابی‌های نهاد علم، به‌رغم تمامی سختی‌ها و دشواری‌های این عرصه، گفته و نوشته شود.

پیش از هر چیز به خاطر داریم که علم بنابر ماهیت انباشتگی و تاریخی خود ریشه در تلاش عالمانه و محققانه آموزگاران و استادانی دارد که گرچه امروز در بین ما نیستند و رخ در نقاب خاک دارند ولی ما را از خوان دانش و علم خود بهره‌مند کرده‌اند، یادشان گرامی و روحشان در آرامش باد.

متن کامل یادداشت دکتر غلامی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری را می توانید از لینک زیر مشاهده نمائید.

یادداشت وزیر علوم در پاسداشت مقام علم و عمل