اخبار و رویدادها: قابل توجه دانشجویان محترم تحصیلات تکمیلی

قابل توجه دانشجویان محترم تحصیلات تکمیلی
شنبه ۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۹- ۱۳:۵۵:۵۹

قابل توجه دانشجویان محترم تحصیلات تکمیلی

قابل توجه دانشجویان محترم تحصیلات تکمیلی (اطلاعیه شماره 8)

اطلاعیه شماره 8

قابل توجه دانشجویان محترم تحصیلات تکمیلی دانشگاه صنعتی شاهرود

در راستای اجرای نامه شماره 1762 مورخ 17 / 1 / 99 وزارت عتف در خصوص دانشجویان تحصیلات تکمیلی با الویت دانشجویان دکتری در دانشگاه از ابتدای اردیبهشت ماه سال 99 و با توجه به مصوبات جلسه شماره 177 شورای تحصیلات تکمیلی دانشگاه مقرر گردید دانشجویان واجد شرایط درخواست حضور خود در دانشگاه را از طریق سامانه گلستان از طریق منوی پیشخوان خدمت- درخواست بررسی مشکلات آموزشی/درخواست جدید و با انتخاب نوع درخواست )درخواست کلی بررسی مشکلات آموزشی(، در قسمت درخواست )اول،دوم، سوم و چهارم( نوع تقاضای خود را به همراه توضیحات نوشته و در قسمت پیوست سایرمدارک، فرم تعهدنامه حضور در دانشگاه را تکمیل، امضاء کرده و در سامانه آپلود نماید. سپس در قسمت خلاصه درخواست، توضیحات ضروری را درج نموده و گزینه ایجاد را کلیک نماید. بدیهی است نتیجه بررسی درخواست در سامانه گلستان قابل پیگیری می باشد. ضمنا شرایط ذیل اجباری بوده و باید مورد توجه دانشجویان قرار گیرد:

الف-  دانشجویانی که در خوابگاههای دانشگاه اسکان ندارند )دارای منزل استیجاری بوده یا بومی هستند ....