اخبار و رویدادها: تبریک روابط عمومی دانشگاه به مناسبت روز جهانی کار و کارگر

تبریک روابط عمومی دانشگاه به مناسبت روز جهانی کار و کارگر
جمعه ۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۹- ۱۶:۰۲:۳۶

تبریک روابط عمومی دانشگاه به مناسبت روز جهانی کار و کارگر

روابط عمومی دانشگاه ضمن گراميداشت اين روز و اداي احترام و عرض تبريك به جامعه كارگران و زحمت كشان، موهبت هايي چون استواري، صلابت، صبوري و عافيت را براي كارگران محترم كشور مسئلت مي نمايد.

چرخ‏ ‏عظيم جوامع بشري با دست تواناي كارگران در حركت و چرخش است.

روز جهانی کار و کارگر، فرصت مناسبی برای یادآوری بزرگی مردان و زنان بلند همتی است، که دستاورد تلاش خستگی‌ناپذیر شان، سازندگی و آبادانی جامعه است. این روز، روز تجلیل از خدمات ارزنده ی کارگران شریفی است که به عنوان یکی از مهمترین عناصر پیشرفت، توسعه، بالندگی و خود اتکایی در تمام جامعه محسوب می شوند.
بی شک کارگران بازوان حرکت هر جامعه‌ای به سوی رشد، تعالی و شکوفایی هستند و همه پیشرفت‌های حاصل در مسیر زندگی نشات گرفته از رشد و پویایی فکر و گسترش اندیشه‌ورزی است و در هر جامعه‌ای که از فرصت اندیشه و بازوی کارگران بهتر استفاده شود توسعه و پیشرفت رونقی دو چندان خواهد یافت.
روابط عمومی دانشگاه ضمن گراميداشت اين روز و اداي احترام و عرض تبريك به جامعه كارگران و زحمت كشان، موهبت هايي چون استواري، صلابت، صبوري و عافيت را براي كارگران محترم به ویژه تلاشگران دانشگاه صنعتی شاهرود مسئلت مي نمايد.

روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود