اخبار و رویدادها: اطلاعیه پژوهشی (2): جايگزينی دوره كارآموزی با دوره های مهارتی فنی و حرفه ای

اطلاعیه پژوهشی (2): جايگزينی دوره كارآموزی با دوره های مهارتی فنی و حرفه ای
دوشنبه ۱ اردیبهشت ۱۳۹۹- ۱۳:۰۳:۳۹

به اطلاع دانشجویان می رسانددر راستای راه اندازی مركز هدايت شغلی و كاريابی تخصصی دانشگاه و با توجه به جلسه برگزار شده با مركز فنی و حرفه ای و نيز شرايط فعلی كشور  ناشی از انتشار ويروس كرونا، دانشجويان می توانند برای گذراندن دوره كارآموزی در سال جاری از دوره های آموزشی مهارتی كه توسط مركز فنی حرفه ای و طی مدت 300 ساعت ارائه و برگزار می گردد، استفاده نمايند. به پيوست فرم درخواست معرفی دانشجو جهت شركت در دوره های مهارتی مركز فنی و حرفه ای كه تاييديه رئيس محترم دانشكده و مدير محترم گروه در اين خصوص مورد نياز مي باشد،موجود می باشد.

MoarefiBeMarkazFaniherfeii

فرم مربوطه در صفحه مديريت امور فناوري و ارتباط با صنعتی در سايت دانشگاه و از آدرس http://shahroodut.ac.ir/fa/sec/files/fl/22/Karamuzi/MoarefiBeMarkazFaniherfeii_Karamuzi.rar قابل دريافت است.

مدير امور فناوری و ارتباط با صنعت