اخبار و رویدادها: اعلام فعالیت سامانه ملی کارآموزی

اعلام فعالیت سامانه ملی کارآموزی

اعلام فعالیت سامانه کارآموزی توسط سازمان پژوهش های علمی و صنعتی ایران

به نام خدا

به اطلاع دانشجویان عزیز می‌رساند، علیرغم شیوع ویروس کرونا و عدم انجام فعالیت‌های آموزشی به صورت حضوری در اغلب دانشگاه­‌ها و مراکز آموزش عالی کشور، با توجه به اهمیت خدمت رسانی مستمر به دانشجویان و واحدهای پذیرنده کارآموز، "سامانه ملی کارآموزی" به نشانی http://Karamouz.irost.org فعال می­‌باشد. کاهش حداکثری حضور فیزیکی و تردد در سطح شهرها و شهرک‌های صنعتی  با استفاده از خدمات آنلاین که موجب ارتقای سلامت و پیشگیری از گسترش بیماری در کشور می‌شود، از مزایای ویژه سامانه ملی کارآموزی در این ایام می‌باشد. از این­رو، جایابی دانشجویان عزیز در همه رشته­‌ها و گرایش‌های تحصیلی مقاطع کاردانی و کارشناسی از طریق این سامانه در واحدهای پذیرنده کارآموز، بدون مراجعه به دانشگاه و  واحدهای پذیرنده همانند گذشته امکان پذیر است. همچنین به منظور افزایش رضایتمندی کاربران محترم، ویرایش جدید سامانه از ابتدای اسفند ماه سال گذشته راه‌­اندازی شده و در حال ارائه خدمات می‌باشد.

با آرزوی موفقیت و پیروزی