اخبار و رویدادها: پيام تبريک روز ارتش جمهوري اسلامي ايران

پيام تبريک روز ارتش جمهوري اسلامي ايران
جمعه ۲۹ فروردین ۱۳۹۹- ۰۸:۲۴:۳۰

پيام تبريک روز ارتش جمهوري اسلامي ايران

روابط عمومي دانشگاه صنعتي شاهرود طی پیامی 29 فروردین روز ارتش را به سلحشوران جمهوری اسلامی ایران تبریک گفت.

متن پیام بشرح ذیل می باشد:

بسم الله الرحمن الرحيم

"29 فروردین" یادآور دلاور مردان و جان برکفان همیشه سرافرازی است که زیر پرچم ولایت و در دفاع از نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران لحظه ای نیاسودند و برای اهتزاز گوهر ایمان، عزت و شرافت بر تارک  این مرز و بوم، جان در کف اخلاص نهادند.

خدا را شاکریم که حفاظت از ایران اسلامی بر عهده فرزندانی است از جنس اقتدار و استقامت که با عزمی پولادین در ظل عنایات فرماندهی کل قوا حضرت آیت الله العظمی خامنه‌ای (مدظله العالی) از وجب به وجب این خاک مقدس دفاع می کنند.

امروز در مبارزه با بیماری کروناویروس نیز نیروهای نظامی از جمله ارتش جمهوری اسلامی همراهی و همدلی قابل توجهی با عرصه سلامت دارند که پشتوانه بسیار قدرتمندی برای تلاشگران بخش سلامت محسوب می شود .

روابط عمومي دانشگاه،بیست ‌و نهم فروردین، روز ارتش را به تمامی غیور مردان و دلاوران ارتش جمهوری اسلامی ایران تبریک گفته و  از ايزد منان موفقيت های روز افزون در راستای اعتلای نظام مقدس جمهوری اسلامی ايران را خواستاراست.