اخبار و رویدادها: اطلاعیه آموزشی(2): اطلاعيه برگزاری كلاسها در نيمسال دوم 99-98

دوشنبه ۱۸ فروردین ۱۳۹۹- ۱۴:۵۰:۴۰

قابل توجه دانشجویان محترم دانشگاه صنعتی شاهرود

اطلاعیه برگزاری کلاسها در نیمسال دوم 99-98

ضمن تبریک سال جدید و آرزوی سلامتی همه دانشجویان، مصوبات شورای آموزشی دانشگاه صنعتی شاهرود در خصوص برگزاری کلاس­ها در نیم­سال دوم 99-98 به شرح ذیل اطلاع ­رسانی  می­ گردد:

1-   مقرر گردید برنامه آموزشی نیمسال دوم 99-98 مطابق تقویم آموزشی با رعایت کامل موارد ذیل توسط اساتید و دانشجویان محترم، ادامه یافته و امتحانات پایان نیم­سال پس از فراهم شدن حضور دانشجویان در دانشگاه برگزار گردد.

2-   کلیه جلسات دروس نظری (تئوری) بایستی به صورت مجازی (آنلاین یا آفلاین) با نظارت دانشکده ­ها از مورخ 99/1/23برگزار گردد.

3-  در خصوص دروس عملی، آزمایشگاهی و کارگاهی مقرر گردید این دروس پس از بازگشایی دانشگاه­ها به­صورت فشرده برگزار گردد. در مورد دروس نظری-عملی، بخش عملی آن پس از حضور دانشجویان به­ صورت فشرده برگزار و نمره کل درس در همین ترم (نیم­سال دوم 99-98) ثبت خواهد شد. لازم به ذکر است در صورت بروز شرایط جدید، مجدد تصمیم­ گیری خواهد شد.

4-   مصوب گردید پس از مساعدشدن شرایط حضور دانشجویان در دانشگاه، حداقل ۲ هفته کلاس به صورت حضوری جهت رفع اشکال برگزار گردد. در صورتی که به هر دلیل شرایط برای حضور دانشجویان در کلاس­های رفع اشکال فراهم نگردد، برگزاری یک جلسه به ازای هر واحد از درس (مثلاً 2 جلسه برای یک درس دو واحدی) به صورت آنلاین با همکاری مرکز آموزش ­های الکترونیک الزامی می­باشد.

5-   دانشجویان کارشناسی در نیم­سال دوم 99-98 مجاز می­باشند حداکثر ۳ درس نظری یا عملی را بدون رعایت کف واحدهای باقیمانده از طریق درخواست در سیستم گلستان و پس از تایید مدیر گروه حذف نمایند. حداکثر زمان درخواست حذف درس دو هفته قبل از شروع امتحانات نیم­سال می­باشد. لازم به ذکر است دروس ارائه­شده در نیم­سال اول 1400-1399 مطابق با ترم ­بندی دانشکده ­ها خواهد بود.

6-   سایر موارد در جلسات آتی شورای آموزشی بحث شده و پس از تصمیم ­گیری اطلاع ­رسانی خواهد شد.

معاونت آموزشی دانشگاه صنعتی شاهرود