اخبار و رویدادها: مسئول سابق نهاد دانشگاه دعوت حق را لبیک و به دیار باقی شتافت.

مسئول سابق نهاد دانشگاه دعوت حق را لبیک و به دیار باقی شتافت.
دوشنبه ۴ فروردین ۱۳۹۹- ۱۳:۱۳:۰۳

مسئول سابق نهاد دانشگاه دعوت حق را لبیک و به دیار باقی شتافت.

حضرت حجت الاسلام محمدمهدی صالحی مسئول سابق نهاد دانشگاه صنعتی شاهرود همزمان با شام شهادت حضرت موسی ابن جعفر(علیه السلام)، دعوت حق را لبیک و به دیار باقی شتافت.

«إنا لله و إنا الیه راجعون»

با نهایت تاسف و تألم به اسحضار می رساند.
حضرت حجت الاسلام محمدمهدی صالحی، معاون فرهنگی سیاسی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها و مسئول سابق نهاد دانشگاه صنعتی شاهرود،، همزمان با شام شهادت حضرت موسی ابن جعفر(علیه السلام)، دعوت حق را لبیک و به دیار باقی شتافت.

درگذشت دوست و همكار گرامي حجت الاسلام و المسلمين محمد مهدي صالحي معاون فرهنگی و سیاسی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها و مسئول سابق نهاد نمايندگي در دانشگاه صنعتی شاهرود، موجب تاثر و تألم فراوان گرديد.
دانشگاه صنعتی شاهرود ضمن قدرداني از خدمات ارزشمند اين عزيز در دوران همكاري در اين دانشگاه، فقدان این روحانی فرهیخته را به محضر مقام معظم رهبری، جامعه دانشگاهیان کشور و به ویژه خانواده محترم و داغدار آن مرحوم تسلیت عرض نموده و از درگاه ایزد متعال برای روح آن عزیز درگذشته، غفران واسعه الهی و برای بازماندگان ایشان صبر جمیل و اجر جزیل مسئلت می نماید.
روحش شاد و یادش گرامی باد.

هيات رئيسه دانشگاه صنعتی شاهرود