اخبار و رویدادها: نمایشگاه آثار برگزیده تور هفتمین جشنواره بین‌المللی عکس خیام در دانشگاه

نمایشگاه آثار برگزیده تور هفتمین جشنواره بین‌المللی عکس خیام در دانشگاه
پنج شنبه ۱ اسفند ۱۳۹۸- ۰۸:۲۸:۲۹

نمایشگاه آثار برگزیده تور هفتمین جشنواره بین‌المللی عکس خیام در دانشگاه

نمایشگاه آثار برگزیده تور هفتمین جشنواره بین‌المللی عکس خیام در دانشگاه صنعتی شاهرود برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، جشنواره بین المللی عکس خیام با هدف ارتقای سطح عکاسی و گفتگوی بصری میان عکاسان جهان و به منظور بزرگداشت حکیم عمر خیام دانشمند، فیلسوف و شاعر بزرگ ایرانی توسط نمایندگی فدراسیون بین المللی هنر عکاسی (FIAP) و با مجوز وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار شد.

نمایش آثار برگزیده جشنواره عکس خیام از دانشگاه تا گالری در شاهرود

به همین منظور ششمین نمایشگاه آثار برگزیده دوره هفتم خیام از 28 تا 30 بهمن ماه جاری در دانشگاه صنعتی شاهرود میزبان علاقه مندان بود. در ادامه بنا است تا از اول اسفند 98 نمایشگاه آثار برگزیده هفتمین جشنواره بین‌المللی عکس خیام در گالری سیب اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شاهرود آغاز به کار نماید و از 2 تا 5 اسفند در این مکان میزبان علاقه مندان باشد.

در هفتمین دوره جشنواره بین المللی عکس خیام حدود 19 هزار قطعه عکس از هنرمندان 60 کشور به جشنواره دریافت شده است. هفتمین جشنواره بین‌المللی عکس خیام تنها رویداد حوزه عکس در ایران است که با مجوز و استانداردهای فدراسیون بین المللی هنر عکاسی (فیاپ) و انجمن عکاسی آمریکا (PSA) برگزار می شود و نتایج آن در سوابق شرکت کنندگان برای دریافت القاب FIAP و PSA ثبت می شود.