اخبار و رویدادها: برگزاری جلسه سخنرانی علمی با حضور استاد ممتاز دانشگاه پوسان

برگزاری جلسه سخنرانی علمی با حضور استاد ممتاز دانشگاه پوسان
سه شنبه ۲۹ بهمن ۱۳۹۸- ۱۴:۲۴:۵۴

برگزاری جلسه سخنرانی علمی با حضور استاد ممتاز دانشگاه پوسان

جلسه سخنرانی علمی آشكارسازی و اندازه گیری لاگرانژی چهار بعدی سرعت ذرات سیال به همراه روش مبتنی بر هوش مصنوعی تلفیق داده ها در دانشگاه صنعتی شاهرود برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، جلسه سخنرانی علمی آشكارسازی و اندازه گیری لاگرانژی چهار بعدی سرعت ذرات سیال به همراه روش مبتنی بر هوش مصنوعی تلفیق داده ها  با حضور پروفسور Kyung Chun Kim عضو هیات علمی دانشگاه ملی پوسان از كشور كره جنوبی، استاد ممتاز دانشگاه پوسان، عضو آكادمی مهندسی كشور كره جنوبی و سردبیر مجله Journal of Visualization در روز سه شنبه 29 بهمن ماه ساعت 14 الی 16 در محل آمفی تئاتر كتابخانه مركزی واقع در پردیس فناوری برگزار خواهد شد.

نحوه آشكارسازی چهاربعدی زمان-مكان ذرات جریان سیال بوسیله چهار دوربین پرسرعت، تخمین میدان فشار و اندازه گیری نوسانات آن در جریانهای آشفته و استفاده از روش مبتنی بر هوش مصنوعی تلفیق داده ها جهت افزایش دقت اندازه گیری میدان جریان از جمله مباحث سخنرانی فوق می باشد.

بدین وسیله از همكاران و دانشجویان علاقه مند جهت شركت در این سخنرانی دعوت به عمل می آید.

photo_۲۰۲۰-۰۲-۱۲_۱۰-۰۳-۱۳