اخبار و رویدادها: مراسم گلباران و ادای احترام دانشگاهیان شهرستان شاهرود به مقام شامخ شهدا

مراسم گلباران و ادای احترام دانشگاهیان شهرستان شاهرود به مقام شامخ شهدا
یکشنبه ۱۳ بهمن ۱۳۹۸- ۱۲:۴۱:۲۵

مراسم گلباران و ادای احترام دانشگاهیان شهرستان شاهرود به مقام شامخ شهدا

همزمان با به صدا درآمدن زنگ انقلاب و به مناسبت سالروز ورود بنیانگذار انقلاب اسلامی در بهمن ماه ١٣۵٧، دانشگاهیان شهرستان شاهرود با حضور در مرقد شهدای گمنام با آرمان‌های این شهیدان تجدیدمیثاق کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، صبح روز شنبه 12 بهمن ماه جاری به مناسبت سالروز ورود بنیانگذار انقلاب اسلامی در بهمن ماه ١٣۵٧و تبريك به مناسبت چهل و يكمين سالگرد پيروزي شكوهمند انقلاب اسلامي و همزمان با به صدا درآمدن زنگ انقلاب رؤسا، مسؤولین، کارکنان و اساتید دانشگاه آزاد اسلامی شاهرود، دانشگاه صنعتی شاهرود، دانشکده فنی و حرفه ای خواهران شاهرود، دانشگاه علوم پزشکی شاهرود، دانشگاه پیام نور شاهرود و ... با حضور در مرقد شهدای گمنام با آرمان‌های شهدای انقلاب تجدیدمیثاق کردند.

این مراسم به صورت تجمع و حرکت در مسیری کوتاه در محل های گلزار شهدای گمنام در مجاورت مسجدالنبی(ص) دانشگاه آزاد اسلامی شاهرود، گلزار شهدای گمنام دانشگاه فنی حرفه ای خواهران شاهرود و گلزار شهدای دانشگاه صنعتی شاهرود برگزار شد و حاضرین با اهدای گل و خواندن قرآن مقام شهیدان گمنام جنگ تحمیلی را گرامی داشتند.

photo_۲۰۲۰-۰۲-۰۱_۱۴-۴۳-۰۷

photo_۲۰۲۰-۰۲-۰۱_۱۴-۴۳-۰۹