اخبار و رویدادها: دانشجوی تربیت بدنی دانشگاه نائب قهرمان مسابقات دو اتلون (دوگانه) دانشجویان کشور

دانشجوی تربیت بدنی دانشگاه نائب قهرمان مسابقات دو اتلون (دوگانه) دانشجویان کشور
دوشنبه ۷ بهمن ۱۳۹۸- ۱۳:۳۴:۵۲

دانشجوی تربیت بدنی دانشگاه نائب قهرمان مسابقات دو اتلون (دوگانه) دانشجویان کشور

علی رضوانی دانشجوی تربیت بدنی دانشگاه صنعتی شاهرود با شرکت در مسابقات قهرمانی دانشجویان دانشگاه های کشور در رشته دواتلون (دوگانه) توانست با اقتدار نائب قهرمان این دور از مسابقات شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، مسابقات قهرمانی دانشجویان دانشگاه های کشور برای اولین بار در رشته دواتلون در 2 رده سنی جوانان و بزرگسالان و در دو بخش آقایان و بانوان با همکاری فدراسیون سه گانه جمهوری اسلامی ایران به میزبانی اصفهان برگزار شد.

علی رضوانی دانشجوی تربیت بدنی دانشگاه صنعتی شاهرود به عنوان نماینده استان سمنان با سرپرستی بیژن امینیان دبیر هیات سه گانه استان سمنان به این مسابقات اعزام و با شرکت در رده بزرگسالان رشته دواتلون (دوگانه)، توانست با اقتدار نائب قهرمان این دور از مسابقات شود.

شایان ذکر است علی رضوانی عضو تیم ملی سه گانه ایران در سال گذشته بوده و به عنوان منتخب نخبه طلایی کنفدراسیون آسیا شناخته شده است.

photo_۲۰۲۰-۰۱-۲۷_۱۱-۳۸-۲۳