اخبار و رویدادها: مسابقات والیبال دانشجویان دختر دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی منطقه 9 کشور

مسابقات والیبال دانشجویان دختر دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی منطقه 9 کشور
دوشنبه ۷ بهمن ۱۳۹۸- ۱۰:۳۸:۳۱

مسابقات والیبال دانشجویان دختر دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی منطقه 9 کشور

مسابقات والیبال دانشجویان دختر دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی منطقه 9 کشور در دانشگاه صنعتی شاهرود برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، مسابقات قهرمانی والیبال دانشجویان دختر دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی کشور با استقبال بی نظیر ۱۲ تیم از دانشگاه های فردوسی مشهد، حکیم سبزواری، بیرجند، سمنان، دامغان، نیشابور، فنی و حرفه ای الزهراء مشهد، دانشگاه امام رضا (ع)، سناباد گلبهار، بینالود، گناباد و صنعتی شاهرود به مدت ۶ روز از چهارشنبه ۹ لغایت ۱۴ بهمن ماه در محل سالن فجر این دانشگاه برگزار می شود.

لازم به ذکر است جلسه فنی و هماهنگی سرپرست فنی این مسابقات با مربیان و سرپرستان در روز چهارشنبه ۹ بهمن ماه ساعت ۲۱ برگزار و افتتاحیه این مسابقات نیز در روز پنج شنبه ۱۰ بهمن ماه جاری ساعت ۸:۳۰ در سالن فجر دانشگاه صنعتی شاهرود با حضور ورزشکاران، مربیان، سرپرستان و مسئولین این دانشگاه برگزار خواهد شد.

اخبار تکمیلی این دور از مسابقات از سوی روابط عمومی منتشر می شود.

photo_۲۰۲۰-۰۱-۲۶_۱۴-۵۱-۰۶