اخبار و رویدادها: پیام تسلیت رییس دانشگاه صنعتی شاهرود در پی شهادت سردار سلیمانی

پیام تسلیت رییس دانشگاه صنعتی شاهرود در پی شهادت سردار سلیمانی
جمعه ۱۳ دی ۱۳۹۸- ۱۴:۴۳:۱۵

پیام تسلیت رییس دانشگاه صنعتی شاهرود در پی شهادت سردار سلیمانی

پیام تسلیت دکتر محمد مهدی فاتح رییس دانشگاه صنعتی شاهرود در پی شهادت فرزند برومند ایران سردار سپهبد سلیمانی.

بسم الله الرحمن الرحیم

دکتر محمدمهدی فاتح رییس دانشگاه صنعتی شاهرود طی پیامی شهادت مظلومانه سردار سلیمانی را تسلیت گفت:

آنان که در راه خدا کشته می شوند مرده نپندارید بلکه زنده اند ولی شما در نمی یابید. البته شما را به چیزی مانند ترس، گرسنگی و نقص در اموال و جانها و محصولات بیازماییم. مژده بر استقامت کنندگان. آنها که به هنگام مصیبت گویند ما از خدا هستیم و به سوی او می رویم. (قرآن مجید)
شهادت فرزند برومند ایران شهید سپهبدقاسم سلیمانی را تبریک و تسلیت عرض می کنم.
ترامپ فکر نکند که حاج قاسم را از ما گرفته است. امروز میلیون ها نفر می خواهند حاج قاسم باشند. آنها پرچم ایران را در دست گرفته و متحد در برابر دشمنی های آمریکا ایستاده اند.
امریکا ادعا نکند که مخالف تروریست است. این ترور ناجوانمردانه به دستور رییس جمهور امریکا انجام شد و از تاریخ محو نخواهد شد.
آنها ما را تهدید نکنند. مردانی که باور دارند که بسوی خدا می روند از ترک دنیا واهمه ای ندارند.
ترامپ فکر نکند پیروز شده است. آنچنان بذر نفرتی از آمریکا را در قلب میلیونها ایرانی کاشته است که سالها نخواهند توانست آثار زیانبار آن را بزدایند.

محمدمهدی فاتح رییس دانشگاه صنعتی شاهرود