اخبار و رویدادها: دیدار هیات رئیسه دانشگاه صنعتی شاهرود با اعضای هیأت علمی دانشكده علوم زمین

دیدار هیات رئیسه دانشگاه صنعتی شاهرود با اعضای هیأت علمی دانشكده علوم زمین
دوشنبه ۹ دی ۱۳۹۸- ۱۷:۱۱:۴۹

دیدار هیات رئیسه دانشگاه صنعتی شاهرود با اعضای هیأت علمی دانشكده علوم زمین

هیات رئیسه دانشگاه صنعتی شاهرود با اعضای هیأت علمی دانشكده علوم زمین این دانشگاه طی جلسه ای دیدار و گفتگو كردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، دكتر محمد مهدی فاتح به همراه اعضای هیات رئیسه این دانشگاه روز دوشنبه 9 دی  ماه سال جاری از دانشكده علوم زمین این دانشگاه بازدید و با اعضای هیات علمی این دانشكده دیدار و گفتگو كردند.

در ابتدای جلسه دکتر امیدی رئیس دانشکده به ارائه گزارشی کاملی پیرامون وضعیت دانشجویان، اعضای هیأت علمی، تعداد آزمایشگاههای تحقیقاتی و آموزشی، چاپ و انتشار تعداد مقالات معتبر بین المللی و داخلی و طرح های پایان یافته داخلی و بیرونی و برنامه های توسعه ای دانشکده (نشست های زمین شناسی، همایش تخصصی آب)، توسعه همکاری های علمی و بین المللی، گسترش ارتباط با صنعت و اقدامات انجام شده در این موارد پرداخت. ایشان در تحلیلی آماری به مسایل و مشکلات مبتلابه حوزه آموزشی دانشکده و دانشگاه اشاره نمود و برای حل معضلات و مشکلات پیشرو خواستار همفکری و ارائه راهکار اجرایی شد.

دكتر فاتح رئیس دانشگاه صنعتی شاهرود ضمن تشکر از ارائه گزارش رئیس دانشكده، از فعالیت های رئیس و اعضای هیات علمی این دانشكده تقدیر و تشكر کرد و افزود: مهمترین هدف از این جلسات مروری بر فعالیت های دانشکده و دیدار  رودرو برای شنیدن نظرات، پیشنهادات و انتقادات سازنده تمامی اعضای هیأت علمی برای پیشبرد اهداف دانشگاه دانست. ایشان با توجه به شرایط روز جامعه، خواستار همفکری بیشتر اعضای هیأت علمی در برنامه ریزی های دانشگاه و ایفای نقش در شاخصهایی که سبب ارتقای سطح دانشگاه می شود، شد

دكتر فاتح در ادامه درخصوص تقویت بنیه علمی و ارتقای دانشجویان اشاره نمود و افزود: دانشگاه تک قطبی نبوده و باید علاوه بر فعالیتهای آموزشی اساتید، موارد دیگر نظیر فعالیتهای پژوهشی، اجرایی، فرهنگی و فناوری باید در برنامه فعالیتهای اساتید لحاظ شود. ایشان در پایان با بیان انتظارات خود از دانشكده به همكاری بیشتر در تولید مقالات  ISI، فعالیت در قراردادهای برون دانشگاهی، همکاریهای بین المللی و برنامه ریزی جهت برگزاری دوره های آموزشی آزاد و مهارتی تاكید نمود.

در ادامه این دیدار دكتر ناصر گودرزی معاون آموزش و تحصیلات تكمیلی، دكتر علی دستفان معاون پژوهش و فناوری دانشگاه، دكتر شیخ معاون اداری و مالی، به سوالات مطرح شده از سوی اعضای هیات علمی در حوزه تخصصی خود پاسخ دادند.