اخبار و رویدادها: درخشش دانشجو ورزشکار دانشگاه در مسابقات جهانی کشتی آلیش

درخشش دانشجو ورزشکار دانشگاه در مسابقات جهانی کشتی آلیش
شنبه ۷ دی ۱۳۹۸- ۱۰:۰۰:۱۵

درخشش دانشجو ورزشکار دانشگاه در مسابقات جهانی کشتی آلیش

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، محمد نبی زاده دانشجوی ترم آخر کارشناسی تربیت بدنی این دانشگاه توانست در مسابقات جهانی کشتی آلیش با سه پیروزی و یک شکست در یک رقابت فشرده و نزدیک به مقام نائب قهرمانی دست یابد.

نبی زاده مدت ۵ سال است که عضو تیم ملی کشتی آلیش جمهوری اسلامی ایران می باشد و در مسابقات جهانی این رشته که هرسال به میزبانی یک کشور برگزار می شود، در سال ۲۰۱۹ به میزبانی کشور قزاقستان توانست در وزن ۷۰- کیلوگرم نائب قهرمان جهان شود.

لازم به ذکر است در این دوره از مسابقات با حضور ۲۴ کشور از سرتاسر جهان،  تیم ملی ایران با ۶ ورزشکار مرد و ۶ ورزشکار زن در این مسابقات حضور یافت که در بخش تیمی آقایان توانست عنوان نائب قهرمانی جهان و در بخش بانوان برای اولین بار قهرمان جهان در این مسابقات را کسب نماید.

روابط عمومی دانشگاه کسب این مقام را به ایشان، جامعه دانشگاهی و ورزش شهرستان تبریک عرض می نماید.

photo_۲۰۲۰-۰۱-۰۵_۱۵-۵۲-۴۲

photo_۲۰۲۰-۰۱-۰۵_۱۵-۵۲-۴۷