اخبار و رویدادها: بازدید دبیران شاهرود از توانمندی های مرکز رشد دانشگاه

بازدید دبیران شاهرود از توانمندی های مرکز رشد دانشگاه
چهارشنبه ۴ دی ۱۳۹۸- ۱۱:۰۷:۰۶

بازدید دبیران شاهرود از توانمندی های مرکز رشد دانشگاه

تعدادی از دبیران شاهرود به منظور آشنایی بیشتر با توانمندی های دانشگاه صنعتی شاهرود از مرکز رشد و فناوری های نوین بازدید نمودند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، همزمان با هفته فیزیک تعدادی از  دبیران شاهرود به منظور آشنایی بیشتر با توانمندی های این دانشگاه از مرکز رشد و فناوری های نوین واقع در پردیس مهندسی بازدید نمودند.

این بازدید های علمی در راستای معرفی دانشگاه صنعتی و توانمندی های علمی و تحقیقاتی بسیار موثر بوده و موجب تشویق دانش اموزان مستعد و توانا برای انتخاب رشته دانشگاهی مفید خواهد بود.

در این بازدید به نقش و جايگاه دو نهاد علمي در سطح شهرستان پرداخته شد و با تاكيد بر تعامل خوب بين دانشگاه صنعتي شاهرود و سيستم يكپارچه آموزش و پرورش شاهرود، به بيان قابليت هاي دانشگاه در حوزه هاي مربوطه، اثرات خوب تحصيل دانش آموزان شاهرودي در دانشگاه شهر خود و همچنين به حداقل رساندن آسيب ها، مسائل و مشكلات تاكيد شد.

امید است با همياري دو نهاد در راستاي غني سازي اندوخته هاي علمي دانش آموزان و دانشجويان كه مديران و آينده سازان اين مرز و بوم هستند برنامه هاي منسجم اجراء نمود.