اخبار و رویدادها: کارگاه تخصصی ترانسفورماتورهای ابررسانای مقاوم در دانشگاه برگزار می شود.

کارگاه تخصصی ترانسفورماتورهای ابررسانای مقاوم در دانشگاه برگزار می شود.
یکشنبه ۱ دی ۱۳۹۸- ۱۵:۳۴:۱۴

کارگاه تخصصی ترانسفورماتورهای ابررسانای مقاوم در دانشگاه برگزار می شود.

دانشکده مهندسی برق با همکاری دفتر روابط بین الملل دانشگاه صنعتی شاهرود، کارگاه تخصصی ترانسفورماتورهای ابررسانای مقاوم در برابر خطا را برگزار می نماید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، دانشکده مهندسی برق با همکاری دفتر روابط بین الملل این دانشگاه در راستای طرح دعوت از متخصصان و دانشمندان ایرانی غیر مقیم معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، روز  سه شنبه سوم دی ماه جاری، ساعت 10 الی 12 کارگاه تخصصی ترانسفورماتورهای ابررسانای مقاوم در برابر خطا را با حضور دكتر محمد يزداني اسرمي دكتري مهندسي برق – قدرت در محل سالن آمفی تئاتر کتابخانه مرکزی واقع در پردیس مهندسی و فناوری های نوین دانشگاه برگزار می نماید.

وی به عنوان پژوهشگر پسادكتري در این کارگاه به مباحثی از جمله اهمیت کاربرد فناوری ابررسانایی در مهندسی ترانسفورماتورهای قدرت، اهمیت ترانسفورماتور به عنوان گزینه هدف برای پیاده سازی فناوری ابررسانایی، چالش های پیش روی پیاده سازی ابررسانایی در ساخت ترانسفورماتورهای قدرت و ترانسفورماتور ابررسانای دمابالای مقاوم در برابر خطا می پردازد.