اخبار و رویدادها: كارگاه تخصصی تئوری جریان های كشسان در مكانیك سیالات غیرنیوتنی برگزار می شود.

كارگاه تخصصی تئوری جریان های كشسان در مكانیك سیالات غیرنیوتنی برگزار می شود.
شنبه ۳۰ آذر ۱۳۹۸- ۱۴:۱۶:۱۴

كارگاه تخصصی تئوری جریان های كشسان در مكانیك سیالات غیرنیوتنی برگزار می شود.

جلسه سخنرانی علمی و كارگاه آموزشی با موضوع تئوری جریان های كشسان در مكانیك سیالات غیرنیوتنی در دانشگاه صنعتی شاهرود برگزار خواهد شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، جلسه سخنرانی علمی و كارگاه آموزشی با موضوع تئوری جریانهای كشسان در مكانیك سیالات غیرنیوتنی (آنالیز پایداری و چالشها در اندازه گیری خواص رئولوژیك) روز دوشنبه دوم دیماه از ساعت 14 الی 18 در محل آمفی تئاتر كتابخانه مركزی واقع در پردیس مهندسی و فناوری های نوین دانشگاه برگزار خواهد شد.

این كارگاه تخصصی با سخنرانی دكتر مهدی داودی پژوهشگر مركز تحقیقات شلومبرژه در كمبریج با مباحثی از جمله مقدمه ای بر جریان های رئولوژیكال استاندارد مختلف (جریانهای برشی دائمی و جریانهای بدون برش)، جریان تیلور كوئت و مباحث هندسی مربوط به جریانهای برشی، اهمیت نقطه سكون در شیارهای متقاطع و مباحث هندسی مربوط به جریانهای كشسان، مقیاس گذاری هندسی مربوط به ناپایداری كاملا الاستیك در جریانهای ساده و پیچیده با استفاده از تئوری " پارامتر – ام " و مسائل دارای وایزنبرگ بزرگ و تطبیق كرنل معادلات ساختاری در این مسائل همراه خواهد بود.

لذا از همكاران و دانشجویان علاقه مند جهت شركت در كارگاه دعوت به عمل می آید.

photo_۲۰۱۹-۱۲-۲۱_۱۴-۰۷-۲۰