اخبار و رویدادها: جلسه پرسش و پاسخ دانشجویی با رئیس و هیات رئیسه دانشگاه

جلسه پرسش و پاسخ دانشجویی با رئیس و هیات رئیسه دانشگاه
شنبه ۲۳ آذر ۱۳۹۸- ۰۸:۲۲:۲۰

جلسه پرسش و پاسخ دانشجویی با رئیس و هیات رئیسه دانشگاه

جلسه پرسش و پاسخ دانشجویی با رئیس و هیات رئیسه دانشگاه صنعتی شاهرود برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، جلسه پرسش و پاسخ دانشجویی با رئیس و هیات رئیسه دانشگاه در روز سه شنبه 19 آذر ماه جاری در محل تالار شقایقها برگزار شد.

IMG_0111

IMG_0069

در این جلسه آقای احمدرضا زراعتی دبیر کل شورای صنفی دانشگاه ضمن خیر مقدم، به ارائه گزارشی در خصوص عملکرد این شورا طی یک سال اخیر اشاره نمود و در ادامه دبیران چهارگانه به ایراد سخنرانی و بیان مشکلات صنفی خود پرداختند.

سپس آقایان مهدی عابدی، محمدصادق حسن پور، میلاد سالاری و خانم ندا ندایی از اعضای شورای صنفی دانشگاه و آقایان مهدی فخریان نژاد، محمدعلی چمن زاد، فرهاد اسماعیل نسب، سجاد پروانه، محمدرضا احمدی و خانم ها معصومه پروازی ایزدی و هما خدادادی پیرامون مسایل و مشکلات دانشجویان نظیر سنوات تحصیلی، مشکلات آموزشی، ایاب و ذهاب، غذای دانشجویی، مسایل مرتبط با خوابگاه ها، پارکینگهای دانشجویی، امور فوق برنامه، امکانات ورزشی، امور مرتبط فرهنگی و... به بیان نقطه نظرات و دیدگاههای خود پرداختند.

در ادامه جلسه آقای دکتر محمدمهدی فاتح رئیس دانشگاه و معاونین در خصوص به سوالات و مسائل مطرح شده از سوی دانشجویان در این جلسه پاسخ دادند.