اخبار و رویدادها: مروری بر جشنواره ورزشی پائیزه مدیریت تربیت بدنی دانشگاه

مروری بر جشنواره ورزشی پائیزه مدیریت تربیت بدنی دانشگاه
شنبه ۹ آذر ۱۳۹۸- ۱۳:۴۷:۳۳

مروری بر جشنواره ورزشی پائیزه مدیریت تربیت بدنی دانشگاه

جشنواره ورزشی پائیزه مدیریت تربیت بدنی دانشگاه صنعتی شاهرود به مناسبت گرامیداشت هفته تربیت بدنی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، جشنواره ورزشی پائیزه به مناسبت گرامیداشت هفته تربیت بدنی از 21 مهر ماه سال جاری با ثبت نام در سامانه پهلوان آغاز و تا 14 آبان ماه 98 ادامه یافت.

این جشنواره در 3 رشته انفرادی دال پلان، طناب زنی و غازقلنگ در سه خوابگاه هفت تیر، میرابوطالب، مسکن و البرز در بخش دانشجویان دختر و در 3 رشته انفرادی دال پلان، شوت هدفمند فوتسال و غازقلنگ در سه خوابگاه پردیس مرکزی، پردیس فناوری های نوین و پردیس کشاورزی در بخش دانشجویان پسر در 2 دوره مقدماتی و نهایی برگزار شد.

اهداف جشنواره ورزشی پائیزه

- ارتقاي سطح سلامت‌ جسمي و روانی‌ دانشجويان و دوری از رخوت و سستی

- توسعه و گسترش فرهنگ ورزش در بين جامعه دانشگاهي به ويژه دانشجويان

-ايجاد شادابي و نشاط در بين دانشجويان

-توسعه مسئوليت­پذيري انجمن‌های ورزشی از طریق مشارکت در برگزاری جشنواره

- تقويت فعاليت­هاي ورزشي درون خوابگاه‌‌ها و توسعه رقابت­هاي بين دانشكده­اي

- توسعه فرهنگ مشاركت و ايجاد تعاملات اجتماعي در بین دانشجويان

- ارتباط نزديك و صميمي مسئولين دانشگاه و دانشجويان شركت­كننده

همچنین 116 نفر در بخش دختران جشنواره ورزشی پائیزه و 137 نفر در بخش پسران این جشنواره مشارکت نمودند.

لازم به ذکر است با توجه به مصوبات شورای ورزش دانشگاه به نفرات اول تا سوم جوایز نقدی اهدا گردید.

مدیریت تربیت بدنی دانشگاه در پایان از همکاران این مدیریت، کارشناسان ورزش خوابگاه، مسئولین انجمن­های ورزشی دانشجویی، حوزه مدیریت امور دانشجویی، مسئولین خوابگاه دختران و برادران، حوزه مدیریت حراست و همکاران انتظامات دانشگاه که در هرچه بهتر برگزار کردن این جشنواره با رعایت آیین نامه همکاری داشتند قدردانی نمود.

امید است با برگزاری چنین جشنواره­هایی گامی کوچک و موثر در رشد و توسعه ورزش همگانی و ایجاد نشاط و شادابی در بین دانشجویان در محیط گرم و صمیمی خوابگاه برداشته شود و این رقابت­ها و اهدای جوائز بر بیشتر شدن انگیزه دانشجویان بیفزاید.

photo_۲۰۱۹-۱۱-۳۰_۱۳-۴۳-۳۶

photo_۲۰۱۹-۱۱-۳۰_۱۳-۴۳-۳۳