اخبار و رویدادها: درخشش دانشجو این دانشگاه در جشنواره بین المللی مخترعین بیکسپو ۲۰۱۹

درخشش دانشجو این دانشگاه در جشنواره بین المللی مخترعین بیکسپو ۲۰۱۹
یکشنبه ۱۹ آبان ۱۳۹۸- ۰۹:۲۲:۵۵

درخشش دانشجو  این دانشگاه در جشنواره بین المللی مخترعین بیکسپو ۲۰۱۹

علیرضا هاشمی دانشجو ترم سه رشته مهندسی برق دانشگاه صنعتی شاهرود توانست مدال طلا بخش تکنولوژی های آینده جشنواره بین المللی مخترعین بیکسپو ۲۰۱۹ را در کشور کره جنوبی کسب نماید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، علیرضا هاشمی دانشجو ترم سه رشته مهندسی برق این دانشگاه ضمن پذیرش در دو مرحله ی مقدماتی و نهایی از سوی فدراسیون جهانی مخترعین و شرکت کپکو کره ی جنوبی در تاریخ 15 لغایت  ۱۷ آبان ماه سال جاری به فستیوال بین المللی اختراعات bixpo2019 دعوت شد.

photo_۲۰۱۹-۱۱-۰۸_۱۷-۴۵-۰۵

photo_۲۰۱۹-۱۱-۰۸_۱۷-۴۵-۰۶ (2)

دانشجو مخترع این دانشگاه با اختراعی در زمینه ی برق و الکترونیک و با عنوان کلاه ایمنی هوشمند معدنچیان بعد از داوری و پس از تایید در مرحله ی پذیرش اولیه، به فینال این مسابقات راه یافت و در کشور کره جنوبی موفق به کسب مدال طلا در بخش تکنولوژی های اینده جشنواره بین المللی مخترعین بیکسپو ۲۰۱۹ شد.

این دانشجوی کارآفرین همچنین جایزه ویژه انجمن مخترعین جوانان کشور مصر و جایزه ی ویژه اختراعات بریتیش را از آن خود نمود.

این فستیوال علمی در زمینه انرژی های پاک، الکترونیک و برق قدرت به میزبانی کشور کره ی جنوبی برگزار شد.

رزومه علیرضا هاشمی دانشجوی مخترع دانشگاه:

کسب مدال نقره در المپیاد بین المللی مخترعین کشور کره ی جنوبی (سئول)۲۰۱۸

دریافت جایزه ی ویژه ی فدراسیون مخترعین ایران در کشورکره ی جنوبی۲۰۱۸

کسب مقام برتر اختراعات جشنواره ی ملی ابن سینا۱۳۹۷

کسب مدال نقره در جشنواره ی مخترعین کشور تایلند ۲۰۱۹

کسب دیپلم افتخاری اختراعات دانشگاه فنی روسیه ۲۰۱۹

دعوت به فینال جشنواره ی اختراعات کشور کره ی جنوبی (گوانگجو) ۲۰۱۹.

علیرضا هاشمی در اسفند ماه سال ۹۷ نیز در جشنواره ی کشور تایلند مدال نقره برای دانشگاه کسب نمود.

لازم بذكر است در طول سه روز برگزاري اين كنگره بيش از ۲۵ کنفرانس درزمینه انرژی و برق و الکترونیک برگزار شد و شركت ال جی، سامسونگ، جنرال الکتریک، ادیسون، هیوندای، مایکروسافت  و ديگر شركت هاي بزرگ صنعت انرژي و الكترونيك از جمله شركت كنندگان مطرح در اين جشنواره حضور داشتند.

روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود کسب این موفقیت را به علیرضا هاشمی دانشجوی افتخار آفرین دانشگاه تبریک گفته و آرزومند موفقیت روز افزون برای ایشان می باشد.

photo_۲۰۱۹-۱۱-۰۸_۱۷-۴۵-۰۶