اخبار و رویدادها: حضور افتخارآمیز دانشجوی دانشگاه صنعتی شاهرود در کره جنوبی

حضور افتخارآمیز دانشجوی دانشگاه صنعتی شاهرود در کره جنوبی
چهارشنبه ۱ آبان ۱۳۹۸- ۱۰:۵۵:۲۶

حضور افتخارآمیز دانشجوی دانشگاه صنعتی شاهرود در کره جنوبی

علیرضا هاشمی دانشجو ترم سه رشته مهندسی برق دانشگاه صنعتی شاهرود، از سوی وزارت نیرو و شرکت کپکو کره ی جنوبی به فستیوال بین المللی اختراعات bixpo2019 دعوت شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، علیرضا هاشمی دانشجو ترم سه رشته مهندسی برق دانشگاه ضمن پذیرش در دو مرحله ی مقدماتی و نهایی از سوی وزارت نیرو و شرکت کپکو کره ی جنوبی در تاریخ 15 لغایت  ۱۷ آبان ماه سال جاری به فستیوال بین المللی اختراعات bixpo2019 دعوت شد.

این فستیوال علمی در زمینه انرژی های پاک، الکترونیک و برق قدرت به میزبانی کشور کره ی جنوبی برگزار می شود.

دانشجو مخترع این دانشگاه با اختراعی در زمینه ی برق و الکترونیک و با عنوان کلاه ایمنی هوشمند معدنچیان بعد از داوری و پس از تایید در مرحله ی پذیرش اولیه، برای حضور در مرحله ی فینال در کشور کره جنوبی دعوت شد.

رزومه علیرضا هاشمی دانشجوی مخترع دانشگاه:

کسب مدال نقره در المپیاد بین المللی مخترعین کشور کره ی جنوبی (سئول)۲۰۱۸

دریافت جایزه ی ویژه ی فدراسیون مخترعین ایران در کشورکره ی جنوبی۲۰۱۸

کسب مقام برتر اختراعات جشنواره ی ملی ابن سینا۱۳۹۷

کسب مدال نقره در جشنواره ی مخترعین کشور تایلند ۲۰۱۹

کسب دیپلم افتخاری اختراعات دانشگاه فنی روسیه ۲۰۱۹

دعوت به فینال جشنواره ی اختراعات کشور کره ی جنوبی (گوانگجو) ۲۰۱۹.

علیرضا هاشمی در اسفند ماه سال ۹۷ نیز در جشنواره ی کشور تایلند مدال نقره برای دانشگاه کسب نمود.

لازم بذكر است در طول سه روز برگزاري اين كنگره بيش از ۲۵ کنفرانس درزمینه انرژی و برق و الکترونیک برگزار خواهد شد و شركت ال جی، سامسونگ، جنرال الکتریک، ادیسون، هیوندای، مایکروسافت  و ديگر شركت هاي بزرگ صنعت انرژي و الكترونيك از جمله شركت كنندگان مطرح در اين جشنواره می باشند.