اخبار و رویدادها: نظری اجمالی به ستاره شناسی و نجوم از دیدگاه پروفسور محمد خاقانی

نظری اجمالی به ستاره شناسی و نجوم از دیدگاه پروفسور محمد خاقانی
سه شنبه ۲۳ مهر ۱۳۹۸- ۱۱:۰۸:۵۲

نظری اجمالی به ستاره شناسی و نجوم از دیدگاه پروفسور محمد خاقانی

همایش سلامت و زندگی شهرستان شاهرود در چهل وسومین سری از همایش های خود به موضوع ستاره شناسی و نجوم با حضور پروفسور محمد خاقانی می پردازد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، ساعت سه عصر روز سه شنبه 23 مهر ماه جاری آمفی تئاتر دانشکده مهندسی معدن، نفت و ژئوفیزیک این دانشگاه در چهل وسومین همایش سلامت و زندگی شهرستان شاهرود با موضوع ستاره شناسی و نجوم، میزبان پروفسور محمد خاقانی عضو كالج جراحان آمریكا، عضو آكادمی پزشكی سلطنتی كانادا، جراح قلب و استاد ایالتی میشیگان آمریکا و متخصص بیماری های قلب و عروق خواهد بود.

پروفسور خاقانی متولد شهرستان شاهرود می باشد و در حال حاضر از اساتید بنام پزشكی دنیا محسوب می شود كه در سال 1347 از دانشگاه تهران فارغ التحصیل گردید.

لازم به ذکر است دبیرخانه همایش سلامت و زندگی با توجه به ادامه تحصیلات ایشان در رشته ریاضی، فیزیک جدید، بیولوژی سلولی و علوم مغزی در دانشگاه وسترن میشیگان آمریکا بنا دارد تا در این همایش با حضور دانشجویان نظری اجمالی به ستاره شناسی و نجوم  داشته باشد.

photo_۲۰۱۹-۱۰-۱۵_۰۸-۰۴-۰۱