اخبار و رویدادها: اولین كارگاه كارآفرینی سال تحصیلی جدید دانشگاه برگزار می شود.

اولین كارگاه كارآفرینی سال تحصیلی جدید دانشگاه برگزار می شود.
چهارشنبه ۱۷ مهر ۱۳۹۸- ۰۹:۵۸:۴۱

اولین كارگاه كارآفرینی سال تحصیلی جدید دانشگاه برگزار می شود.

اولین كارگاه كارآفرینی سال تحصیلی جدید دانشگاه با عنوان "آشنایی با كسب و كارهای نوین اینترنتی و چالش های پیش رو" در دانشگاه صنعتی شاهرود برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود و به گفته دکتر سید ایمان حسینی رییس گروه امور فناوری، تجاری سازی و كارآفرینی این دانشگاه،  گسترش روزافزون اینترنت و خدمات آن در كشور موجب تغییر شكل و ماهیت كسب و كارهای سنتی و ایجاد زمینه های جدید شغلی و همچنین چالش های جدیدی شده است.

با توجه به روند رو به رشد و فراگیر این موضوع اولین كارگاه كارآفرینی سال تحصیلی جدید دانشگاه با عنوان "آشنایی با كسب و كارهای نوین اینترنتی و چالش های پیش رو" توسط دكتر سید مسعود میررضایی عضو هیات علمی دانشكده مهندسی برق و رباتیك این دانشگاه و مدیر كل سابق فناوری اطلاعات و ارتباطات استان سمنان در روز چهارشنبه مورخ 17 مهر ماه ساعت 11:45 الی 13:45 در محل تالار كتابخانه مركزی واقع در پردیس فناوری های نوین برگزار می شود.

از علاقمندان جهت شرکت در این كارگاه دعوت به عمل می آید.

photo5821182086843838710-(1)