اخبار و رویدادها: ارتقاء مرتبه علمی هشت نفر از اعضای هیات علمی دانشگاه

ارتقاء مرتبه علمی هشت نفر از اعضای هیات علمی دانشگاه
شنبه ۱۳ مهر ۱۳۹۸- ۱۲:۱۹:۲۴

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود و طی اعلام دبیرخانه هیات ممیزه دانشگاه ، پنجاه و دومین و پنجاه و سومین جلسه هیات ممیزه دانشگاه در روز پنجشنبه مورخ 98/07/11 در دو نوبت صبح و عصر با بررسی و تصویب احتساب سابقه دوران پیمانی تعداد 23 نفر از اعضای هیات علمی و پایه های دوران بورس تعداد 5 نفر از اعضای هیات علمی و همچنین بررسی مصوبات كمیسیونهای تخصصی هیات ممیزه دانشگاه در خصوص درخواست ارتقای مرتبه تعدادی از اعضای هیات علمی دانشگاه تشكیل شد كه طی آن یك نفر از اعضای هیات علمی به مرتبه استادیاری و 4 نفر به مرتبه دانشیاری و 3 نفر به مرتبه استادی ارتقا یافتند.

IMG_3227

دکتر گودرزی دبیر هیات ممیزه دانشگاه در ادامه افزودند: آقای دكتر سیدرضا موسوی عضو هیات علمی دانشكده ریاضی از مرتبه مربی به استادیاری ارتقاء یافتند و آقای دكتر هادی جعفری عضو هیات علمی  دانشكده علوم زمین، آقای دكتر ماشاا... رضاكاظمی عضو هیات علمی دانشكده مهندسی شیمی و مواد، آقای دكتر جواد قالیبافان عضو هیات علمی دانشكده مهندسی برق و رباتیك و آقای دكتر سیدرضا حجازی عضو هیات علمی دانشكده ریاضی به مرتبه دانشیاری ارتقاء یافتند. همچنین آقای دكتر علیرضا الفی عضو هیات علمی دانشكده برق و رباتیك، آقای دكتر محمدابراهیم قاضی عضو هیات علمی دانشكده فیزیك و آقای دكتر علی كیوانلو عضو هیات علمی دانشكده شیمی به مرتبه استادی ارتقاء یافتند.

روابط عمومی دانشگاه ارتقای همکاران را تبریک گفته و برای همه آرزوی موفقیت می نماید.