اخبار و رویدادها: دفاع دکتری رشته آمار گرایش استنباط دانشکده علوم ریاضی دانشگاه

دفاع دکتری رشته آمار گرایش استنباط دانشکده علوم ریاضی دانشگاه
دوشنبه ۸ مهر ۱۳۹۸- ۱۱:۰۱:۳۴

دفاع دکتری رشته آمار گرایش استنباط دانشکده علوم ریاضی دانشگاه

علیرضا صفریان دانشجوی دکتری رشته آمار گرایش استنباط دانشکده علوم ریاضی دانشگاه صنعتی شاهرود با كسب درجه عالی از رساله خود دفاع نمود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، علیرضا صفریان دانشجوی دکتری رشته آمار گرایش استنباط دانشکده علوم ریاضی این دانشگاه روز شنبه 30 شهریور از رساله خود با عنوان « برآوردگرهای بهبودیافته برخی مشخصه‌های قابلیت اعتماد » به راهنمایی دکتر محمد آرشی دانشیار و عضو هیات علمی گروه آمار این دانشگاه و تحت  مشاوره دکتر رضا عربی بلاغی استادیار و عضو هیأت علمی دانشکده علوم ریاضی دانشگاه تبریز دفاع نمود.

photo_۲۰۱۹-۰۹-۳۰_۰۹-۵۷-۲۱

این رساله بر اساس نظر داوران دکتر مهدی روزبه دانشیار و عضو هیأت علمی دانشکده علوم ریاضی دانشگاه سمنان و دکتر داود شاهسونی و دکتر احمد نزاکتی دانشیار و عضو هیأت علمی گروه آمار دانشکده علوم ریاضی دانشگاه صنعتی شاهرود ، به كسب درجه عالی نائل گردید.

هدف از این رساله مسائل مربوط به قابلیت اعتماد و تابع بقا است که در روش‌های مختلف نمونه‌گیری آماری مطرح هستند. یکی از داده‌هایی که در این رساله بطور کامل بررسی شده، مربوط به مقایسه دو نوع روش‌ سمپاشی درختان در بحث کشاورزی است که نتایج به‌طور دقیق به‌دست آمده و مورد ارزیابی و تحلیل قرار گرفتند.

نتایج ‌این‌ رساله می‌تواند در بالا بردن دقت تصمیم‌گیری در علوم مختلف در زمینه‌ی قابلیت اعتماد و راهگشا باشد.

لازم به ذكر است 3 مقالهISI، يك فصل كتاب اسپرينگر و 3 مقاله كنفرانسي از جمله دستاورد هاي پژوهش فوق مي باشد.