اخبار و رویدادها: سخنراني علمي توسط پروفسور هرست شولته از دانشگاه علوم كاربردي برلين

سخنراني علمي توسط پروفسور هرست شولته از دانشگاه علوم كاربردي برلين
یکشنبه ۷ مهر ۱۳۹۸- ۱۳:۲۰:۴۶

سخنراني علمي توسط پروفسور هرست شولته از دانشگاه علوم كاربردي برلين

سخنراني علمي با موضوع تشخيص، جداسازي و كنترل تحمل پذير عيب در توربين هاي بادي توسط پروفسور هرست شولته از دانشگاه علوم كاربردي برلين در دانشگاه برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، سخنراني علمي با موضوع تشخيص، جداسازي و كنترل تحمل پذير عيب در توربين هاي بادي توسط پروفسور هرست شولته از دانشگاه علوم كاربردي برلين در روز سه شنبه نهم مهرماه 98 ساعت 10 الي 12 در محل آمفي تئاتر كتابخانه مركزي دانشگاه واقع در پرديس مهندسي و فناوري هاي نوين برگزار خواهد شد.

به گفته دکتر محمود نوروزی مدیر دفتر روابط بین الملل دانشگاه، ايشان به دعوت دانشگاه صنعتي اميركبير به ايران آمده اند و با پیگیری های مجموعه همكاران دانشگاه صنعتي شاهرود و دانشگاه صنعتي اميركبير امكان حضور پروفسور شولته در شاهرود نيز فراهم شد.

لذا بدين وسيله از اساتيد و دانشجويان مقطع تحصيلات تكميلي علاقه مند به موضوع، جهت شركت در سخنراني دعوت به عمل می آید. شايان ذكر است كه پروفسور شولته داراي سابقه كار صنعتي در شركت Bosch بوده و از اعضاي European Advanced Control and Diagnosis (EACD) steering committee  و IFAC TC ، عضو هیات تحریریه و از جمله دبیران چندین نشریه معتبر بین المللی می باشند.