اخبار و رویدادها: دفاع از رساله 6 دانشجوي دكتري زراعت در هفته پاياني شهريور 98

دفاع از رساله 6 دانشجوي دكتري زراعت در هفته پاياني شهريور 98
چهارشنبه ۳ مهر ۱۳۹۸- ۱۵:۳۱:۳۶

دفاع از رساله 6 دانشجوي دكتري زراعت در هفته پاياني شهريور 98

محمدباقر عالي زاده دانشجوي دكتري رشته زراعت گرايش اگرواكولوژي، روز شنبه مورخ 23 شهریور ماه جاری از رساله خود تحت عنوان "بررسي تأثير كودهاي زيستي، آلي و شيميايي بر رشد و عملكرد كمي و كيفي زعفران در شرايط اقليمي اردبيل" با کسب درجه عالي در محل آمفي تئاتر پرديس كشاورزي بسطام دفاع نمود. دكتر حسن مكاريان و دكتر عبادي به عنوان اساتيد راهنما، دكتر احمد غلامي و دكتر ايزدي نیز به عنوان اساتيد مشاور هدایت این رساله را  بر عهده داشتند. دكتر محمدرضا عامريان و دكتر حميدرضا اصغري داوران داخلي و دكتر همتي از دانشگاه گرگان داور خارجي این رساله بودند. دكتر زهرا گنجي نیز به عنوان نماينده تحصيلات تكميلي در جلسه دفاع حضور داشتند.

محمدباقر-عالی-زاده

مريم اكبري دانشجوي دكتري رشته زراعت گرايش فيزيولوژي گياهان زراعي، روز شنبه مورخ 23 شهریور ماه جاری از رساله خود تحت عنوان "تأثير محلول‌پاشي و پيش تيمار بذر با اسيد سيناميك بر ويژگي‌هاي فيزيولوژيك بذرهاي زوال يافته لوبيا چشم بلبلي و گياهان حاصل از آن" با کسب درجه عالي در محل آمفي تئاتر پرديس كشاورزي بسطام دفاع نمود. دكتر مهدي برادران فيروزآبادي به عنوان استاد راهنما و دكتر محمدرضا عامريان و دكتر ناصر فرخي به عنوان اساتيد مشاور هدایت این رساله را  بر عهده داشتند. دكتر احمد غلامي و دكتر حميدرضا اصغري داوران داخلي و دكتر خدايار همتي از دانشگاه كشاورزي و منابع طبيعي گرگان نیز داور خارجي این رساله بودند. دكتر محمدرضا عامريان  نیز به عنوان نماينده تحصيلات تكميلي، دكتر محمدرضا عامريان در جلسه دفاع حضور داشتند.

نتيجه پژوهش فوق 1 مقاله علمي پژوهشي، 1 مقاله ISI و 2 مقاله كنفرانسي می باشد.

مریم-اکبری

يوسف محمدي دانشجوي دكتري رشته زراعت گرايش فيزيولوژي گياهان زراعي، روز يكشنبه مورخ 24 شهریور ماه جاری از رساله خود تحت عنوان "تاثير كاربرد ملاتونين و ويتامين‌هاي گروه ب بر خصوصيات زراعي، فيزيولوژيك و كيفي سويا" با کسب درجه عالي در محل آمفي تئاتر پرديس كشاورزي بسطام دفاع نمود. دكتر مهدي برادران فيروزآبادي به عنوان استاد راهنماي و دكتر احمد غلامي و دكتر حسن مكاريان به عنوان اساتيد مشاور هدایت این رساله را  بر عهده داشتند. دكتر محمدرضا عامريان و دكتر مصطفي حيدري داوران داخلي و دكتر سراله گالشي داور خارجي این رساله بودند. دكتر خليل اژدري نیز به عنوان نماينده تحصيلات تكميلي در جلسه دفاع حضور داشتند.

نتيجه پژوهش فوق 2مقاله علمي پژوهشي و 2 مقاله كنفرانسي بود.

یوسف-محمدی

زهره انصار دانشجوي دكتري رشته زراعت گرايش فيزيولوژي گياهان زراعي، روز يكشنبه مورخ 24 شهریور ماه جاری از رساله خود تحت عنوان "اثر تنش كم‌آبياري و محلول‌پاشي با عصاره مرزنجوش و آويشن كوهي بر خصوصيات كمي و كيفي كنجد" با کسب درجه عالي در محل آمفي تئاتر پرديس كشاورزي بسطام دفاع نمود. دكتر مهدي برادران فيروزآبادي و دكتر سراله گالشي به عنوان اساتید راهنما و دكتر احمد غلامي و دكتر مهديه پارسائيان به عنوان اساتيد مشاور هدایت این رساله را  بر عهده داشتند. دكتر محمدرضا عامريان و دكتر مصطفي حيدري داوران داخلي و دكتر همت‌اله پيردشتي داور خارجي نيز این رساله بودند. دكتر خليل اژدري نیز به عنوان نماينده تحصيلات تكميلي در جلسه دفاع حضور داشتند.

نتيجه پژوهش فوق 2 مقاله علمي پژوهشي و 2 مقاله كنفرانسي بود.

زهره-انصار

معصومه حيدرقلي‌نژاد كناري دانشجوي دكتري رشته زراعت گرايش اگرواكولوژي، روز دوشنبه مورخ 25 شهریور ماه جاری از رساله خود تحت عنوان "تأثير اسپرميدين بر رشد و برخي صفات سويا در شرايط تنش خشكي" با کسب درجه بسيار خوب در محل آمفي تئاتر پرديس كشاورزي بسطام دفاع نمود. دكتر منوچهر قلي‌پور به عنوان استاد راهنماي و دكتر حميد عباس‌دخت و دكتر همت‌اله پيردشتي به عنوان اساتيد مشاور هدایت این رساله را  بر عهده داشتند. دكتر حسن مكاريان و دكتر مهدي برادران داوران داخليو دكتر بهنام كامكار داور خارجي این رساله بودند. دكتر احمد غلامي نیز به عنوان نماينده تحصيلات تكميلی در جلسه دفاع حضور داشتند.

نتيجه پژوهش فوق 2 مقاله علمي پژوهشي و 3مقاله كنفرانسي بود.

معصومه-حیدرقلی-نژاد

علي احساني پور دانشجوي دكتري رشته زراعت گرايش اگرواكولوژي، روز دوشنبه مورخ 25 شهریور ماه جاری از رساله خود تحت عنوان "تأثير بيوپرايمينگ بر عملكرد كمي و كيفي در كشت مخلوط نيشكر-لگوم" با کسب درجه عالي در محل آمفي تئاتر پرديس كشاورزي بسطام دفاع نمود. دكتر حميد عباس دخت و دكتر منوچهر قلي پور به عنوان اساتيد راهنماي و دكتر عليرضا ابدالي مشهدي به عنوان استاد مشاور هدایت این رساله را  بر عهده داشتند. دكتر احمد غلامي و دكتر حسن مكاريان داوران داخلي و دكتر بهنام كامكار داور خارجي این رساله بودند. دكتر حميدرضا اصغري نیز به عنوان نماينده تحصيلات تكميلي در جلسه دفاع حضور داشتند.

نتيجه پژوهش فوق  3 مقاله علمي پژوهشي و 2 مقاله كنفرانسي بود.

علی-احسانی-پور