اخبار و رویدادها: انتخاب گروه جهادی بسیج دانشجویی دانشگاه به عنوان گروه جهادی برتراستان

انتخاب گروه جهادی بسیج دانشجویی دانشگاه به عنوان گروه جهادی برتراستان
چهارشنبه ۳ مهر ۱۳۹۸- ۱۴:۵۲:۲۶

انتخاب گروه جهادی بسیج دانشجویی دانشگاه به عنوان گروه جهادی برتراستان

گروه جهادی بسیج دانشجویی دانشگاه صنعتی شاهرود (گروه جهادی اسراء) در جشنواره ناحیه‌ای مالک اشتر، به عنوان گروه جهادی برتر استان منتخب شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، در راستای تحقق تدابیر فرمانده معظم کل قوا، بر اساس ارزیابی های انجام شده مبتنی بر فرآیند اشراف فرماندهی سپاه در وضعیت و عملکرد سال 97 گروه جهادی بسیج دانشجویی دانشگاه صنعتی شاهرود (گروه جهادی اسراء) دانشگاه مفتخر به کسب رتبه موفق ترین گروه جهادی در سطح سپاه قائم آل محمد (عج) در جشنواره ملک اشتر (ره) گردید.

لازم به ذکر است جشنواره مالک اشتر هر ساله در نواحی بسیج دانشجویی برگزار می شود و امسال نیز در شهریور ماه 98 این جشنواره در شهر سمنان برگزار شد.

photo_۲۰۱۹-۰۹-۱۷_۱۴-۳۶-۱۲