اخبار و رویدادها: روند ثبت نام دانشجویان ورودی جدید تحصیلات تکمیلی دانشگاه

روند ثبت نام دانشجویان ورودی جدید تحصیلات تکمیلی دانشگاه
دوشنبه ۲۵ شهریور ۱۳۹۸- ۱۴:۵۴:۱۸

روند ثبت نام دانشجویان ورودی جدید تحصیلات تکمیلی دانشگاه

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی: جهت تسهیل در روند ثبت نام امسال برای نخستین بار تاییدیه تحصیلی دانشجویان به صورت سیستمی ارسال می گردد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، طبق روال سنوات گذشته امسال نیز روند ثبت نام دانشجویان ورودی کارشناسی ارشد و دکتری دانشگاه طبق برنامه ریزی های قبلی در حال انجام می باشد.

روابط عمومی دانشگاه با حضور در محل ثبت نام و گفتگو با دکتر ناصر گودرزی معاون آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه روند ثبت نام را جویا شد.

دکتر گودرزی به روال ثبت نام مطابق با هماهنگی های صورت گرفته اشاره نمود و گفت: خدارا شاکریم که سال تحصیلی جدید را با ورود 1325 دانشجو جدیدالورود در دو مقطع کارشناسی ارشد و دکتری آغاز می نماییم. ایشان ضمن تاکید بر نظارت بر حسن اجرای عملیات ثبت نام از پذیرفته شدگان، گفت: با توجه به طولانی بودن فرآیند ثبت نام و عدم تداخل در ثبت نام دانشجویان ورودی جدید مقرر گردید تا فعالیت تشکل های مختلف از جمله بسیج دانشجویی، شورای صنفی با هماهنگی معاونت فرهنگی و اجتماعی صورت پذیرد، وی همچنین گفت: جهت استراحت خانواده ها سالن آمفی تاتر کانون های علمی آماده خدمت رسانی می باشد.

ارسال تاییدیه تحصیلی به صورت سیستمی برای اولین بار

معاون آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه خبر داد: جهت تسهیل در روند ثبت نام امسال برای نخستین بار تاییدیه تحصیلی دانشجویان به صورت سیستمی ارسال می گردد.

دکتر گودرزی همچنین به معرفی امکانات حوزه کارآفرینی، تربیت بدنی و پردیس ها دانشگاه توسط رابطین طی مراحل ثبت نام اشاره نمود و خاطر نشان کرد: دانشجویان پس از انجام امور مربوط به بخش های وام، تغذیه، کارت دانشجویی و .. با حضور در دانشکده های مربوطه درجریان ساعات حضور در کلاس قرار خواهند گرفت.

دانشگاه صنعتی شاهرود دانشجویان ورودی جدید تحصیلات تکمیلی را در  78 رشته گرایش مقطع ارشد و 35 رشته گرایش دکتری از روز شنبه 23 شهریور ماه لغایت پنجشنبه 28 شهریور 98 طبق اطلاعیه های مندرج در سایت ثبت نام می نماید.