اخبار و رویدادها: آئین افتتاح سومین کنفرانس ملی اطلاعات و محاسبات کوانتومی

آئین افتتاح سومین کنفرانس ملی اطلاعات و محاسبات کوانتومی
چهارشنبه ۳۰ مرداد ۱۳۹۸- ۱۲:۵۹:۰۵

آئین افتتاح سومین کنفرانس ملی اطلاعات و محاسبات کوانتومی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، صبح روز چهارشنبه 30 مرداد ماه جاری سومین کنفرانس ملی اطلاعات و محاسبات کوانتومی در محل آمفی تئاتر دانشکده مهندسی معدن، نفت و ژئوفیزیک آغاز به کار کرد.

IMG_0001

IMG_0009

در مراسم افتتاحیه این کنفرانس دکتر محمد مهدی فاتح رئیس دانشگاه ضمن خیر مقدم و تقدیر و تشکر از کمیته علمی و اجرایی و همچنین انجمن فیزیک ایران و مرکز فناوری های کوانتومی و دانشکده فیزیک این دانشگاه، به بیان معرفی و تاریخچه ای از دانشگاه پرداخت.

دکتر فاتح در ادامه با اشاره به برخی از افتخارات دانشگاه، اظهار خرسندی کرد و گفت: عنوان دانشمند یک درصد برتر دنیا برای دو عضو هیات علمی دانشگاه ، فعالیت های گسترده و انعقاد قرارداد با بیش از 200 سازمان بزرگ، پیشرفت قابل ملاحظه علم و فناوری و رشد مقالات ISI، همکاری موثر با شرکت نفت طی قرارداد منعقد شده با حضور وزیر علوم، قرارگیری در جایگاه ارزشمندی در کنار دیگر دانشگاه های سبز جهان با انجام فعالیت های گسترده در این زمینه و بسیاری از رویدادهای اخیر دانشگاه موجب مطرح شدن نام این دانشگاه در ردیف دانشگاه های برتر کشور شده است.

رایانش توپولوژیک، همدوسی کوانتومی، مترولوژی کوانتومی، شبیه سازی کوانتومی، ترمودینامیک کوانتومی، فرآیندهای انتقال اطلاعات، مدل های رایانش کوانتومی، رمزنگاری و مخابرات کوانتومی، تحقق فیزیکی رایانه های کوانتومی و درهم تنیدگی، معیارها و کاربردهای آن از جمله محورهای کنفرانس فوق می باشد.

دکتر رفیعی, [۲۵.۰۸.۱۹ ۰۹:۲۳]
دکتر سید جواد اخترشناس از دانشگاه فردوسی مشهد، دکتر علی رضا خانی از دانشگاه صنعتی شریف، دکتر مرتضی رفیعی و دکتر مصطفی عنابستانی  دانشگاه صنعتی شاهرود و دکتر وحید سالاری از دانشگاه صنعتی اصفهان، دکتر شهریار سلیمی از دانشگاه کردستان، دکتر اسفندیار فیضی از دانشگاه شهید مدنی آذربایجان و دکتر وحید کریمی پور به عنوان دبیر از دانشگاه صنعتی شریف اعضای کمیته علمی و دکتر احسان ابراهیمی بسابی، دکتر سعید حسامی، دکتر محمد رضا شجاعی، دکتر مسلم سوهانی، دکتر مصطفی عنابستانی و دکتر مرتضی رفیعی ( دبیر ) به عنوان اعضای کمیته اجرایی کنفرانس فعالیت می نمایند.

لازم به ذکر است این کنفرانس 30 و 31 مرداد ماه جاری در دانشگاه صنعتی شاهرود در حال برگزاری می باشد.

ادامه اخبار کنفرانس درج می گردد.