اخبار و رویدادها: برگزاری آیین افتتاحیه سی‌امین دوره مسابقات ورزشی دانش‌آموزان دختر سراسر کشور

برگزاری آیین افتتاحیه سی‌امین دوره مسابقات ورزشی دانش‌آموزان دختر سراسر کشور
سه شنبه ۲۲ مرداد ۱۳۹۸- ۱۱:۱۴:۴۱

برگزاری آیین افتتاحیه سی‌امین دوره مسابقات ورزشی دانش‌آموزان دختر سراسر کشور

آیین افتتاحیه سی امین دوره مسابقات ورزشی دانش آموزان دختر در شاهرود با حضور معاون تربیت بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش و مسولان استانی و کشوری برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، در شامگاه بیست و یکمین روز از مرداد ماه جاری آیین افتتاح سی‌امین دوره مسابقات ورزشی دختران سراسر کشور با شعار دانش آمور ورزشکار، دوستدار محیط زیست در محل سالن ولیعصر شهرستان شاهرود با حضور دانش‌آموزان دختر ورزشکار از 32 استان کشور، مهرزاد حمیدی معاون تربیت بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش، حسین بابوئی رئیس فدراسیون ورزش دانش‌آموزی، دکتر سید حسن حسینی شاهرودی نماینده مردم شاهرود و میامی در مجلس شورای اسلامی، محمد دستورانی مدیر کل آموزش و پرورش استان سمنان، محمدکرم محمدی معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان شاهرود مربیان، سرپرستان و عوامل اجرائی و فنی مسابقات برگزار شد.

این مراسم با تلاوت آیاتی از قران مجید آغاز شد و در ابتدا محمد دستورانی مدیر کل آموزش و پرورش استان سمنان ضمن خیرمقدم به شرکت کنندگان، گفت: ورزش پیش نیاز سلامت جسم و روان، نشاط وسر زندگی است و ورزش دانش آموزی پیش نیاز ارتقای سواد حرکتی دانش آموزان می باشد.

در ادامه این آیین مهرزاد حمیدی معاون تربیت بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش با تشکر از استان سمنان به جهت تقبل میزبانی سی‌امین دوره مسابقات دانش‌آموزان دختر سراسر کشور رسما مسابقات را افتتاح کرد.

لازم به ذکر است تا 26 مرداد ماه جاری دختران ورزشکار سراسر کشور در دانشگاه صنعتی شاهرود به رقابت با هم می پردازند.