اخبار و رویدادها: ارتقاء رتبه آزمایشگاه مرکزی دانشگاه صنعتی شاهرود

ارتقاء رتبه آزمایشگاه مرکزی دانشگاه صنعتی شاهرود
دوشنبه ۲۴ تیر ۱۳۹۸- ۱۲:۳۱:۴۷

ارتقاء رتبه آزمایشگاه مرکزی دانشگاه صنعتی شاهرود

ارتقاء رتبه آزمایشگاه مرکزی دانشگاه صنعتی شاهرود بر اساس ارزیابی عملکرد و رتبه بندی مراکز عضو شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، بر اساس ارزیابی و رتبه بندی مراکز عضو شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی بر مبنای عملکرد سال 1397 که در تاریخ 12 تیر ماه 98 توسط سایت شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی منتشر شده است، آزمایشگاه مرکزی این دانشگاه رتبه سی و پنجم را از بین 290 آزمایشگاه کسب نمود که نسبت به سال قبل و کسب رتبه چهل و پنجم در سال 96، ارتقاء یافته است.

لازم به ذکر است که پنجمین دوره ارزیابی و رتبه‌بندی اعضای شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی، خدمات و فعالیت این مراکز را در سال 1397 مورد بررسی قرار داده است که از بین 330 مجموعه آزمایشگاهی از دانشگاه‌ها، پژوهشگاه‌ها و مراکز تحقیقاتی دولتی و شرکت‌های خصوصی سراسرکشور، 290 آزمایشگاه در این ارزیابی حضور داشتند.

روابط عمومی دانشگاه ضمن عرض تبریک، از همه همکارانی که در ارتقاء رتبه دانشگاه تلاش نمودند تشکر و قدردانی می شود.