اخبار و رویدادها: دفاع از رساله دانشجو دکتری آنالیز عددی و کنترل دانشگاه

دفاع از رساله دانشجو دکتری آنالیز عددی و کنترل دانشگاه
دوشنبه ۲۴ تیر ۱۳۹۸- ۱۰:۳۷:۳۲

دفاع از رساله دانشجو دکتری آنالیز عددی و کنترل دانشگاه

سکینه بیگم میراسدی دكتری آنالیز عددی و کنترل دانشگاه صنعتی شاهرود از رساله خود تحت عنوان " پایداری سیستم های توسیع یافته و کسری توسیع یافته " دفاع نمود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، سکینه بیگم میراسدی دكتری آنالیز عددی و کنترل  این دانشگاه در روز دوشنبه 10 تیرماه سال جاری از رساله خود تحت عنوان " پایداری سیستم های توسیع یافته و کسری توسیع یافته " به راهنمایی دكتر حجت احسنی طهرانی دانشیار و عضو هیات علمی گروه ریاضی کاربردی دانشگاه دفاع نمود.

این رساله بر اساس نظر داوران دكتر حسین جعفری استاد و عضو هیئت علمی دانشگاه مازندران و دكتر محمدهادی نوری اسکندری استادیار و عضو هیئت علمی دانشكده علوم ریاضی و همچنین دكتر علیرضا ناظمی دانشیار و عضو هیأت علمی دانشكده علوم ریاضی  دانشگاه صنعتی شاهرود  به كسب درجه عالی نائل گردید.

در این رساله روشی جدید جهت تخصیص مقادیر ویژه و پایدارسازی سیستم های توسیع یافته و کسری توسیع یافته ارائه گردید و با مقایسه روش های موجود، نوآوری و برتری روش پیشنهادی مورد بررسی قرار گرفت.

لازم به ذكر است 2  مقالهscopus  ،  3 مقاله علمی و پژوهشی ، 4 مقاله کنفرانسی  و یک مقاله معتبر تحت داوری از جمله دستاورد­های پژوهشی این رساله می باشد.

photo_۲۰۱۹-۰۷-۱۵_۱۰-۳۷-۴۴